Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Gästbloggare

Styla bloggar.

Nu på sista tiden har jag hjälp till med lite bloggar och jag tycker det är riktigt kul. Jag är inget proffs men det är roligt att fördriva tiden, det är mest helger och kvällar jag kan på men när jag gör det blir jag jätte glad för jag får leka med min hobby. Senaste jag fixade var min yngsta syster Melissa som fyller tonåring den 1 April (köpte en riktigt rolig present åt henne idag jag hoppas hon blir nöjd), samma dag som min lillebror (hennes storebror) . Det skiljer exakt 8 år mellan dom, rätt roligt faktiskt.

Har två vänner till som delar födelsedagar med sina bröder. Lisa och Lena, jag tycker sånt är väldigt intressant. ATT man kan fixa samma födelsedag åt två barn. I alla fall här är syrrans före och efter bild. Är inte helt klar med hennes men tror hon är rätt nöjd nu i alla fall.


Före


Efter

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: