Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Gästbloggare

Ett bloggtips: Läs om när min vän Sophie födde sitt tionde barn i vatten.

Sophie har delat med sig av sin vattenförlossning när hennes tionde barn en liten Loke föddes i november i år. Hon berättar hela berättelsen på bloggen Babyz.  Det är så himla fint att läsa. Jag lärde känna Sophie när hon väntade sitt tredje barn 2004, det borde faktiskt varit ungefär runt den här tiden. Vi träffades genom Lunarstorm gravida och unga som vi båda var då. Efteråt har jag fått följa med under hennes graviditeter och hon är en sådan vän som jag verkligen värderar högt. Så himla glad över att vi träffades där på nätet för 14 år sedan.

Glöm nu inte att läsa inlägget Babyz där hon delar med sig av sin vattenförlossning med lilla Loke.

22 Comments

    1. Jag skulle gärna föda i vatten själv :). Verkar som det är skönt och avslappnade med vatten och födande tillsammans :). Verkligen imponerande inte sant 😀

    1. Visst är det :D. Det är jättebra verkligen att man kan välja sådant själv, ja i alla fall att inte skaffa :). Är ju svårare att välja att skaffa barn, det är långt ifrån alla som kan fastän de vill :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa