En frukost innan tipspromenad.

Alldeles strax ska jag och Björn åka ner till Tisken för att gå på “Tiskpromenad” alltså tipspromenad runt Tisken. Det är ju nu några söndagar framåt och då passar jag på.

Att få en promenad samtidigt som man får tänka lite, det passar mig utmärkt. William ska stanna hemma för att träna inför Free Aid som är om två veckor. Han och hans klasskompisar ska ställa upp i år igen, och William ska spela bas. Men ser du min goda frukost här ovan. Jordgubbar, hallon, blåbär och vindruvor, fil, linfrön, chiafrön och havregryn! Galet gott och mättande. Nu ska vi åka, hoppas du har en fin söndag.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

34 thoughts on “En frukost innan tipspromenad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: