Alldeles strax ska jag och Björn åka ner till Tisken för att gå på ”Tiskpromenad” alltså tipspromenad runt Tisken. Det är ju nu några söndagar framåt och då passar jag på.

Att få en promenad samtidigt som man får tänka lite, det passar mig utmärkt. William ska stanna hemma för att träna inför Free Aid som är om två veckor. Han och hans klasskompisar ska ställa upp i år igen, och William ska spela bas. Men ser du min goda frukost här ovan. Jordgubbar, hallon, blåbär och vindruvor, fil, linfrön, chiafrön och havregryn! Galet gott och mättande. Nu ska vi åka, hoppas du har en fin söndag.

34 kommentarer

  1. Vad mysigt att gå tipsrunda tillsammans 😀

    Sv; ja, det är verkligen besvärligt. Jaså? Ja, guld fungerar för mig men inte silver dessvärre. Men hoppas på att om jag försöker att undvika tvål precis som jag skrev och försöker att skapa upp en hårdare hudyta så kanske jag tål silver då och då 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa