När magsjukan kommer till hemmet.

Inlägget jag skrev tidigare idag var tidsinställt. Jag trodde mig nämligen vara på jobbet idag, så blev inte fallet. Jag sa godnatt till William som vanligt igår kväll runt 22:00 på kvällen. Gick och la mig, ungefär 30 minuter senare fick jag jätteont i magen. Eftersom jag har IBS så tänkte jag om det var något sådant. Men så slog ett illamående till, fort upp för att kräkas och sedan magen på det. Jag satt på toaletten så gott som hela natten, men tro inte att det stannade där utan sonen har också blivit sjuk. Så här har vi legat hela dagen, William sover fortfarande. Mitt kommer numera i intervaller så just nu kan jag sitta upp, kan säga att jag legat tills för en timme sedan.

Jag är inte det minsta hungrig, känner mig rejält illamående. Vad jag och sonen smittas av vet jag inte, men får se om vi är ensamma eller om fler sjuknar in i detta. Alltså usch magsjuka!

En olycka kommer sällan ensam, först det som jag mår dåligt över och nu detta. Varför kan man inte bara få ha det lugnt och skönt?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “När magsjukan kommer till hemmet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: