Det är då måndag, och det här betyder att jag har sju ynka arbetsdagar kvar innan semestern. På tisdag nästa vecka kommer jag att gå hem för att sedan få njuta av semestern, som jag längtar.

Min dag startade med satsumas, keso, vattenmelon, brie och jordgubbar samt en kopp med Tassimo Latte. Magen kände sig glad och jag blev pigg av lite frukt och bär. Det är helt klart något alldeles speciellt med att äta frukt till frukost.

Det är inget planerat för mig efter jobbet idag. Blir det vanliga med promenad och sedan får jag se. Ska du göra något speciellt idag? Hur är vädret hos dig? Här regnar det och är mulet, misstänker att det är precis vad all grönska behöver.

10 kommentarer

  1. Ja, här har det regnat till och från i ett par dagar. Riktiga åskskurar har det varit! Men nu har solen spruckit igenom och kvällen är riktigt härlig! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: