Jag tänker varje dag att nu borde jag blogga, men jag hinner inte med denna vecka, men snart så. Helgen börjar imorgon efter jobbet och skolavslutning för eleverna. Då ska jag passa på att blogga.

Idag slutar William sjuan. Hans skola har avslutning under kvällen så imorgon börjar hans första lovdag. Jag försöker att ta in hur jag nu kan ha ett så stort barn. Han börjar alltså i åttan till hösten, om ett år har jag ett barn som snart ska börja nian. Tiden går så fort, på många sätt har han funnits jämt och på andra är det så nyss han föddes. Min fantastiska son, med sitt goda hjärta. Jag längtar efter att få ha semester tillsammans med dig.

Nu är det alldeles strax dags för mig att gå upp ur sängen. Idag jobbar jag 7:45-13:00, sista dagen innan skolavslutningen, vilket år det varit och så många spännande saker jag fått uppleva. Nu nalkas ljuva sommar!

16 kommentarer

  1. Lagom till morgondagens skolavslutning väntas det regn… förhoppningsvis har meteorologerna på SMHI helt fel.
    Inte klokt så fort det går för våra små att växa å bli stora, Elin slutar ju 5an nu och jag tycker det var nyss hon började krypa omkring… åren med barn går snabbt.

  2. Förstår att du längtar efter semester! Det gjorde jag också på den tiden när jag jobbade 🙂 Nu har jag ju semester hela tiden, dagarna och veckorna flyter liksom ihop på nåt vis när är ledig jämt 🙂

  3. vad använder du för kod när du la in bloglovin & antal följare? min försvinner hela tiden på min blogg. Är det inte på bloglovin.com du tog den ifrån?

  4. En sån fin blogg du har! ?
    Känner igen den där känslan när barnen blir äldre. Min äldste slutade 6an idag, och nästa termin blir det högstadiet.
    Vi har också turen att ha från förskolan upp till 9an på samma skola ???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: