Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Böcker

Böcker och lediga fredag.

Idag står studier och fransförlängning på mitt schema för vad jag ska göra. Jag ligger fortfarande i sängen eftersom det är min lediga fredag. Så skönt att inte ha något att stressa iväg på utan bara få ta det lugnt en stund och andas.

Fick hem några böcker igår. Jag hämtade dem på posten samtidig som jag tog ut paketet med glaset jag skrev om innan. Idag hade jag visst fått ett till paket, men det är från Synsam och innehåller nya linser samt linsvätska.

Vad ska du göra idag? Något spännande?

20 Comments

 1. Har också ledigt idag & det jag ska göra är handla, posta paket, lite hushållsysslor, läsa min pågående bok & det blir väl säkert en filmkväll med nåt gott att äta 🙂

 2. Vad fina böckerna var! ? Härligt med en ledig fredag! Skulle också vilja göra fransar igen men tycker det är lite jobbigt när man behöver fylla på så ofta! Blir ett dyrt beroende haha

 3. Lediga vardagar är det bästa som finns. Nu sitter jag och väntar på att ta cellprov.. nödvändigt men inget jag ser fram emot. Sen jobb hela helgen

  1. Visst är det så. Åh fy förstår det :(. Jag brukar få rejäl med ångest både före, under och efter cellprov. Hoppas det gick bra för dig <3.
   Kan säga att jag alltid går men tycker det är tufft.

 4. Skönt med en ledig fredag, särskilt om helgen också är ledig så det blir tre dagar tillsammans. Det är så fantastiskt härligt att läsa! Det ösregnar här så min fredag består i att jobba, läsa bloggar och läsa bok! Håller på med Joe Nesbø – gillar verkligen hans berättelser om Harry Hole.

  1. Åh ja det är min lyxdag i veckan och att jag slutar 11:30 på torsdagar gör inte saken sämre ;). Åh det låter ljuvligt att få ligga så där i smattrandet och läsa 😀

 5. Men åh jag vill också göra fransförlängning, så avundsjuk!
  Jag är också ledig idag, ska till min kurator efter lunch, sen ska jag ha ett presentationsmöte klockan 2 sen vet jag inte mer vad som händer invänta sambon och se vad kvällen bjuder på! 🙂

  Åh, vad mysigt att få hem nya böcker! 😀

 6. Jag har aldrig testat fransförlängning. Men det vore ju kul att testa någon gång. Så skönt ja att få ligga och dra sig lite på morgonen.
  Här blir det en lugn dag, kanske en promenad i eftermiddag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: