Som löven faller ner i snön.

Igår såg jag ett ensamt äpple på ett träd. Kanske kände jag mig just som det äpplet, ensam och trött. Idag är det två veckor sedan mitt liv slogs i spillror och mitt hjärta slets ur kroppen.

Idag ska jag ha ett kvalificerat samtal, jag hoppas även på att hinna med att göra en intervju idag. Får jag båda gjorda kan jag sedan bara försöka skriva ihop lite till specialpedagogsprogrammet. Jag får erkänna att skolan inte är det jag prioriterar främst just nu, jag försöker bara överleva just nu.

Just överleva är verkligen inte så enkelt, det är snarare bland det svåraste uppdrag jag haft i livet.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

61 thoughts on “Som löven faller ner i snön.

 1. Fina du, din hälsa går före allt vännen så ibland får skolan hållas på sidan. De är du som är viktigast och skola, jobb osv kan man ta när man känner sig stabil i det❤️ ❤️ Ta dig själv i första hand🌺

 2. På vårt äppelträd på framsidan som inte är så gammalt kom det allra första äpplet i år. Dock bara ett som jag inte haft mage att plocka av bara för att det visar mig att det är modigt att våga vara ensam. Hoppas allt gått bra idag. Kramis
  Kamilla recently posted..Skräddarsytt mitt eget kaffe.

  1. Ja det är hemskt verkligen :(. Jag kommer aldrig känna mig hel igen, det känns i hela kroppen. Jag mår så hemskt, lättare blir det ju men det kommer vara ett öppet sår i mitt liv för evigt :/

 3. Prioritera din hälsa först och främst. När man inte mår bra fysiskt eller psykiskt så måste man ta det först, annars tar man ju inte sig framåt. Sådant gäller ju oavsett vad som sker i ens liv. Kämpa på! Bara skriv om du behöver någon att prata med <3 Kram
  Fru Elversson recently posted..Känslor utav ensamhet..

 4. Att göra helt rätt prioriteringar i alla lägen är en omöjlig uppgift.Det finns mycket viktigt i livet, men i slutändan så finns inget viktigare än sin egen hälsa och välmående.Vissa perioder i vårt liv bör vi prioritera vissa saker, i andra perioder kan vi prioritera annorlunda.Jag tycker att du gör helt rätt i att prioritera dig själv. Förstår att du är inne i en jobbig period just nu med sorgen och ätstörningarna.Hoppas att mötet gick som du hade tänk dig.💓❤

  1. Ja det är verkligen så, ibland känns det också som att man får kämpa för sin överlevnad lite väl mycket. Känner att stor del av mitt liv varit så, och nu har jag helt gett upp 🙁

 5. Känner verkligen med dig… Livet är de svårtaste vi har att leva, att kunna leva ut och överleva allt som finns…,

  hoppas du blir bättre snart, skolan är inte d viktigaste när du och din själ inte är överens

 6. Alltså du kan verkligen sätta ord på känslor, du är såå himla duktig på att skriva! 🙂
  Kämpa på fina du och många kramar till dig, du gör det bra som försöker överleva<3

 7. Jag förstår dig precis! Vid sådana tillfällen får man helt enkelt parkera sitt liv och sorga. Men viktigt att omge sig med sina nära och kära, positiva människor. Inte bra att vara ensam 😔 Kram ❤️❤️

 8. Jag vet att du säger att du måste, men jag tycker ändå det är så starkt av dig att hålla igång som du gör. <3 Det må vara svårt men du visar här och förhoppningsvis för dig själv att du ändå står upp i stormen.
  Vad är det för samtal du ska ha?

  1. Jag har inget annat val, helt skulle jag vilja slippa men min kropp liksom rör sig som en robot. Den tar sina vardagliga likheter dag för dag så jag överlever men jag förstår inte hur det går till egentligen.

   Jag utbildar mig till specialpedagog och i utbildningen ska vi genomföra 3 samtal för att kunna vara kvalificerade samtalsledare :). Det går ut på att jag ska träna på att kunna hålla handledande samtal 🙂

 9. Det är tufft att bara läsa, förstår att livet är uppochner och även om jag inte har en aning om vad som hänt dig så är jag säkert på att det kommer bli iallafall bättre för dig igen <3

 10. Jag har full förståelse för att du inte prioriterar skolan just nu, även om jag inte vet varför. Och jag misstänker ju att lärarna vet om vad som hänt och då borde de också ha förståelse för din situation =)

 11. Jag hoppas att samtalet går bra och att du hinner med interjuven så du kanske blir klar med uppgiften till kursen. Jag känner så synd om de ensamma äpplet och kan tänka mig att du känner med äpple. Stor kram till dig 🙂
  Jennysvardag recently posted..Så maktlös

 12. Ibland är det så att livet skickar saker i ens väg som gör att annat får vänta. Det är okej. Skolan få vänta lite det viktigaste är att du tar dig igenom det jobbiga.

 13. Jag hoppas att samtalet ger dig något possetiv och hållbart. Det du beskriver låter verkligen tragiskt.
  Jag förstår att skolan inte prioriteras alls.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.