Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Porslin

Nybakade scones & en Mon amie kopp med te.

William ställde sig och bakade scones till oss idag. Vi åt dessa med Bregott Brynt och drack rött te tillsammans. Det var fint, jag har inte haft någon bra dag tills mot kvällen. Har mått dåligt och det är så att jag måste få må dåligt just nu. Jag sörjer och då är livet i den lilla känslokarusell som det är just nu.

Hur som helst blev jag gladare senare och då hade vi trevligt tillsammans där med te och scones. Efteråt åkte William till Parkouren och Björn kom hit på ett bad en stund. Jag åkte ner på stan för att hämta William vid 19:00 och så tog vi oss till Stora Coop för att köpa lite mat, vi åkte hem och nu sitter jag och William vid varsin dator.

Imorgon har jag studiedag hela dagen. Jag ska befinna mig på en annan skola här i Falun. Det blir säkert jättebra, fördelen är att jag kan promenera både dit och hem vilket jag överlag gillar.

26 Comments

    1. Ja det var jättegott :). Jag hade väl inte en jättebra dag även om det blev en bra kväll. Hehe jag är inte ledig jobbar ;), studiedag är just en dag när vi lärare får jobba med något som är utbildande 🙂

  1. Nybakta scones är ju riktigt gott och med bregott så blir det ännu lyxigare 🙂 Hoppas du får fint väder imorgon när du går till och från jobbet 🙂 kram

  2. Åh så gott att få sätta sig till bords och äta nybakade scones med rött te? Jag tänker ofta att jag vill baka scones, för det är ju inte så bökigt som att baka vanligt matbröd. Så snart måste jag ta mig i kragen och göra det!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: