Måndag, en ny veckan knackar på.

Så var det måndag. Idag är det alltså studiedag och jag ska jobba 8:15-16:30. Imorgon är det Amningskurs igen den är mellan 16:00-18:15 så är väl hemma runt 19:00 då, på onsdagen ska jag fylla på ögonfransarna mellan 17:00-18:45 så även då är jag väl hemma runt 19:00.

Alltså långa dagar denna vecka. Men på torsdag slutar jag 11:30, och på eftermiddagen kommer kanske min mamma på besök och det hoppas jag mycket på. På fredag har jag ett dialogseminarium i någon timme, det ska bli skönt att få den saken ur världen, galet att om två veckor har jag läst halva utbildningen, det kommer gå fort nu tills sommaren 2020, vet att vårterminen går snabbt.

Hur ser din vecka ut?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

44 thoughts on “Måndag, en ny veckan knackar på.

 • 19 november, 2018 at 08:22
  Permalink

  I vissa perioder går allt i ett, men hoppas du får det lite lugnare snart. Själv längtar jag efter ledigt, och det kommer om någon vecka. En vecka i Madeira,

  Reply
 • 19 november, 2018 at 08:24
  Permalink

  Skönt med en sån kort Torsdag efter så långa dagar. Hoppas du får en fantastisk vecka fining <33

  Reply
 • 19 november, 2018 at 08:37
  Permalink

  riktigt långa dagar denna veckan då, jag får långa dagar på et sätt med, då man måste vabba, det är svårt att aktivera då, just u vilar hon i soffan framför tv. Ha nu en bra måndag
  Mirre recently posted..Vakna i panik att ögonen fastnat

  Reply
 • 19 november, 2018 at 10:18
  Permalink

  Skönt att du får sluta tidigt åtminstone nån dag i veckan!! Tycker man behöver det extra mycket den här årstiden när det är så mörkt ute!??

  Reply
 • 19 november, 2018 at 10:54
  Permalink

  Jag gillar oftast inte sådär långa dagar men man får ta sig igenom dom.
  Min vecka är väl rätt tom egentligen.. Har en föreläsning i eftermiddag men mår inte bra så stannar hemma, imorgon är det ledigt från campus, på onsdag är det föreläsningar hela dagen, på torsdagen är det en föreläsning och på fredag ledigt från campus men jag och en studiekamrat skall plugga då vi ingår i ett par och har en uppgift som skall in.. Plugga på cafe ser jag fram emot 😀 På söndag skall jag äta julbord med min familj, min svågers mamma, min sambo och hans föräldrar =)

  Reply
  • 25 november, 2018 at 17:26
   Permalink

   Inte jag heller, det känns som att man blir ganska tömd efteråt.

   Reply
 • 19 november, 2018 at 10:57
  Permalink

  Jag har faktiskt ingenting planerat denna veckan, är ledig men jag hoppas jag blir inbokad på jobb! Men annars ska jag bara försöka slappna av och vila ut mig innan 4 veckors intensivt schema börjar 🙂
  Becka Lindhe recently posted..Bloggevent – Sparadiset – Malmö

  Reply
 • 19 november, 2018 at 11:02
  Permalink

  Wow… fullspäckad vecka!
  Jag har nästan glömt bort hur det var med stressen och alla tider att passa. Jag har ju varit hemma sen min dotter var ca 2 år gammal (nu är hon 6 år).

  Här händer inte mycket i veckan… hoppas på att åka och shoppa någon dag.. kanske ett besök till Ikea här i Turkiet och andas lite svensk luft 😉 Haha…

  Ha en fin måndag,

  kram kram
  Jenny recently posted..Bli årets festfixare!

  Reply
 • 19 november, 2018 at 11:43
  Permalink

  Jag älskar att göra fransar, kan man sova en liten stund. Jag själv ska fixa mina naglar, träffa min syster fixa vinter däck och sen avslutar jag fredagen med en fest på gamla jobbet =) Hoppas din mamma kommer. och veckan känns ok, trots långa dagar

  Reply
 • 19 november, 2018 at 11:49
  Permalink

  Hoppas dagarna inte blir så jobbiga även om de är långa! Vad mysigt att få besök av din mamma! Är hos min just nu och det är rogivande att bara få umgås lite!❤
  Chanelle recently posted..Fördomar om att orka

  Reply
  • 25 november, 2018 at 17:41
   Permalink

   Det var en tuff vecka, ska bli skönt den 8/12 när jag bara har jobbet.

   Reply
 • 19 november, 2018 at 12:07
  Permalink

  Vad jobbigt med långa dagar i början av veckan. Tänk att de går fort och att på torsdag får du sluta tidigt. Håller tummarna att din mamma kommer till dig 🙂 min vecka är de jobb, håller tummarna att sonen håller sig frisk nu ?
  Jennysvardag recently posted..Kylan kom fort

  Reply
 • 19 november, 2018 at 16:44
  Permalink

  Hoppas det går bra på kursen imorgon låter verkligen som en lång men bra vecka! Skönt att du slutar tidigt på torsdag och kanske kan få lite ny energi av att din mamma kommer på besök 🙂

  Reply
 • 19 november, 2018 at 17:17
  Permalink

  Vi har också haft studiedag här i Lunds kommun idag. Hoppas ni fick lära er massa bra saker.
  Vad skönt att mamsen kommer, ta vara på er tid tillsammans <3
  Fnulan recently posted..Straff eller trevligt?

  Reply
  • 25 november, 2018 at 17:38
   Permalink

   Den var inte alls som jag trodde denna gång, var besviken och då är jag ändå ganska så positivt inställd annars 😉

   Reply
 • 19 november, 2018 at 19:39
  Permalink

  Oj ja du inleder verkligen med långa dagar, jag håller tummarna för att din mamma kommer så klart. Mammor kan verkligen ha en avkopplande effekt på en.

  Den här veckan är ganska lugn tror jag. Okej jag erkänner jag har noll koll på de här veckan än så länge.

  Reply
  • 25 november, 2018 at 17:16
   Permalink

   Ja vissa veckor är det som att det inte finns någon ende.

   Reply
 • 19 november, 2018 at 19:57
  Permalink

  Ingen full rulle här inte denna veckan, skönt måste jag säga! 🙂

  Reply
 • 19 november, 2018 at 20:42
  Permalink

  Den här veckan jobbar jag onsdag och torsdag men annars är jag ledig. Idag har vi firat dottern som fyller sju år och imorgon fyller jag år så då blir det firande för hela slanten.

  Reply
 • 19 november, 2018 at 22:28
  Permalink

  Åh då är det vi två! 🙁 Jag har också långa dagar varje dag denna vecka. Ska gå upp vid kloclan 06 varke morgon och kommer hem runt klockan 17. Mycket skola och jobb just nu 🙁

  Reply
 • 19 november, 2018 at 22:51
  Permalink

  Va mysigt med besök från mamma! Lycka till på seminariet också vännen ? Denna vecka blir relativt lugn, ska till VC imorgon men inget annat planerat ??
  Yela recently posted..Inspirerande Konton – Inredning

  Reply
  • 25 november, 2018 at 17:07
   Permalink

   Ja jättemysigt :). Åh låter som du fick en skön vecka 🙂

   Reply
 • 20 november, 2018 at 18:44
  Permalink

  Skönt att du iallafall får slutet av veckan lugn, går allt fortfarande bra på amningskursen? Jag insåg nyss att jag också snart läst halva min utbildning, shit!!

  Reply
  • 25 november, 2018 at 17:01
   Permalink

   Ja verkligen absolut :). Det går bra, jag har två tillfällen kvar bara sedan är jag kursledare 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: