Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högkänslighet

Att somna om.

Jag trodde inte att det skulle vara möjligt att somna om igen inatt. Jag hade sådan ångest att det kändes omöjligt men trots detta så somnade jag om vilket någonstans kändes som en vinst för dagen.

Nu sitter jag och har intagit en kopp kaffe. Jag vet inte vad som kommer hända idag, jag tvättar och diskar i alla fall. Ska väl städa men annars är det nog bara att ladda inför veckan. Min mamma kanske kommer hit torsdag till lördag eller söndag. Jag hoppas verkligen att det blir så, saknar henne i massor och vill ha lite mammatid med henne.

Ska du göra någonting speciellt denna söndag?

38 Comments

 1. Idag ska vi iväg på dop för sonen till några av våra ”finaste” vänners son. Med finaste så menar jag inte snobbiga eller så utan godhjärtade.
  så skönt att du lyckades somna om, när hjärnan går på högvarv och bearbetar något så brukar det vara så himla svårt så jag förstår att du ser det som en seger!

 2. Så skönt att du kunde somna om även fast du vaknade med ångerst. Jag ska tvätta och städ när vi kommen hem. Sen ska jag och Loui bara mysa i soffan till filmer 🙂

 3. Idag blir det en lugn förmiddagen men i eftermiddag är det event dags tillsammans med LM brudarna i Malmö!

  Skönt du kunde somna om igen efter du vaknat, jag har så mycket problem med sånt 🙁

 4. Jag håller mina tummar för att din mamma kommer så att du får umgås med henne och hitta på någonting riktigt mysigt!
  Här händer inte mycket för mig idag, var på Liseberg igår så är rätt trött idag så har inte ens fått på mig några kläder, befinner mig under en filt i soffan och det känns som att jag kommer spendera mestadels av dagen här, medan min sambo är i skogen och jobbar som han brukar på helgerna =)

 5. Så skönt att du lyckades somna om 🙂 hoppas ångesten släpper och du får en bra sista tid av helgen 🙂 så mysigt om din mamma kommer 🙂

 6. Mammatid är bäst när man mår skrutt, spelar ingen roll hur gammal man är. 🙂
  Hoppas du mår bättre idag i alla fall, ångest är verkligen ingen höjdare..

 7. Jag trodde inte heller jag skulle kunna somna om men chockade mig själv och sov till tio över tio. Förmodligen behövdes det. Sedan chockade jag mig själv och putsade fönsterna vilket var synnerligen välbehövligt 😀

  Kram och god kväll!

 8. Mammor är verkligen bra att ha när det är jobbigt, ringer alltid min vid minsta lilla ångest känns det som. Vi ska bara ta det lugnt, jag ska blogga och sen ska vi spela resten av kvällen 🙂

 9. Nu får du tacka din snälla kropp som verkligen visade dig tecken på att det är rädd om dig. Och bra att du lyssnade. Ja mamsen behöver dig och du henne. KRAM

 10. Men vad skönt att Du lyckades somna om.
  Här har det varit kalas för dotterns kompis idag, så hela familjen har varit iväg på lekland.
  Håller tummarna för att din mamma kommer:)

 11. Vad skönt att du lyckades med att somna om tross din ångest.Jag håller båda mina tummar och tår att din mamma kommer på besök.Tror nog att hennes närvaro skulle betyda väldigt mycket för dig och ditt mående.Vi har bestigat berg toppen med flaggan på topp och byggt en julgran utomhus med sonen.Han har fått bestämma aktiviter idag.

 12. Så skönt för dig att du lyckades somna om! Sömnen är ju så oerhört viktig för återhämtningen. Hoppas att du får några dagar med din mamma hemma hos dig, för jag förstår att det skulle kännas bra!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: