Ta till vara & PMU-fynd i torsdags.

I torsdags kom min mamma hit, eftersom jag velat spendera all tid med henne kommer ni få lite utvalda inlägg i veckan, så jag börjar med detta och min och mammas torsdag. Vi tog bilen till Ingarvet för att spana in Ta till vara samt PMU. Mamma hittade en del och jag hittade en Swedish grace kopp på Ta till vara för 5 kronor, samt en sak till som kommer längre ner i inlägget.

På PMU fyndade jag boken “Den magiska julstjärnan” som jag vet lästes en del i olika klasser på lågstadiet förut. Jag tänkte att den kan vara perfekt till klassrummet. Jag köpte även en liten kartong med Elsa Beskow motiv.

När vi var på Ta till vara hittade jag även Andra boken som är en läsebok min mamma hade som liten. Jag samlar på gamla läseböcker så glädjen var ganska stor över detta fynd. När jag kom hem fick jag även min mammas tomte som hon haft under granen så länge jag kan minnas. Jag blev så glad, den fick hon som liten och den är verkligen jul för mig. Nu ska tomten få vara med under min gran i jul med.

Vi avslutade kvällen med att dricka lite vin, skratta och prata samt dricka glögg. Det var verkligen en jättebra torsdag. Vad vi gjorde på fredagen och lördagen får ni veta i ett kommande inlägg.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

24 thoughts on “Ta till vara & PMU-fynd i torsdags.

  1. Åh, så underbart med tomten. Det är så fint med saker som går i arv och har sådant stort personligt värde. Jag har två porslinskatter som jag fick ärva från mormor när min familj flyttade och jag fick mitt första egna rum. Sedan dess har de där två katterna varit bland det första jag flyttat med mig och packat upp när jag kommit till en ny bostad. De symboliserar “hemma” på något vis.
    Anna recently posted..Veckan som gått – Lavendel och Polka

  2. Den delen med tomten -så himla fint!
    Tänk så mycket kärlek som följer med den liksom.
    Och som en av jyckarna i Paw Patrol säger: Återfunnet-Återvunnet!

  3. Vilken härlig dag du har haft med din mamma, och särskilt kvällen lät mysigt med prat och skratt, vin och glögg!😊 En sån tomte hade jag när jag var barn kom jag på när jag såg den!😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: