Torsdag och arbetsveckans slut.

Så var det som jag känner det äntligen torsdag. Denna vecka har varit helt sjukligt lång. Jag sitter i skrivande stund hemma och försöker finna andrum. Om tre timmar cirkus ska jag åka mot Britsarvets vårdcentral för att ha min sista kursdag innan jag är kursledare i “Amningskurs för blivande föräldrar”.

Imorgon är tanken att fotografera Lisas små barn, men innan det ska jag kolla på adventsuppträdande i Kristine kyrkan där William med skola ska vara. Jag tänkte passa på att tända ett ljus då för min älskade och saknade mormor.

Nej nu ska jag ta och skriva lite på min uppsats som ska lämnas in senast på måndag. Ska finputsa på den hela helgen, man vill ju gärna bli godkänd.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

21 thoughts on “Torsdag och arbetsveckans slut.

  1. Ja det blev så bra :).
   Ja, det gör fortfarande så ont att hon varit borta i en månad. Förstår det inte riktigt ens, men ett ljus ska hon få. Hon var så högt älskad.

 1. Du är verkligen så grym 🖤
  Så kul att fota barn, alltid så fina bilder blir det 🙂
  Så roligt och mysigt med uppträdande, älskar kyrkan – finns ett speciellt lugn där inne.

  Tänder oxå alltid ett ljus 🖤

 2. Så skönt att du är lite ledig, hoppas du får det andrum du behöver. Så mysigt med adventssamling. Hoppas det blir stämmningsfullt. Fint att tända ett ljus för en saknad. Hoppas ni får bra väder o fina foton
  Hanna recently posted..Klimatångest

 3. Så skönt att få helg nu! Känner också att veckan varit rätt lång, men gått fort ändå. Vad mysigt att få gå se på adventsuppträdande. Det är sång då gissar jag? 🙂 Bra start på adventshelgen.
  Lycka till med skrivandet. 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: