Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tonårsbarn

Torsdag och arbetsveckans slut.

Så var det som jag känner det äntligen torsdag. Denna vecka har varit helt sjukligt lång. Jag sitter i skrivande stund hemma och försöker finna andrum. Om tre timmar cirkus ska jag åka mot Britsarvets vårdcentral för att ha min sista kursdag innan jag är kursledare i ”Amningskurs för blivande föräldrar”.

Imorgon är tanken att fotografera Lisas små barn, men innan det ska jag kolla på adventsuppträdande i Kristine kyrkan där William med skola ska vara. Jag tänkte passa på att tända ett ljus då för min älskade och saknade mormor.

Nej nu ska jag ta och skriva lite på min uppsats som ska lämnas in senast på måndag. Ska finputsa på den hela helgen, man vill ju gärna bli godkänd.

21 Comments

 1. Så skönt att få helg nu! Känner också att veckan varit rätt lång, men gått fort ändå. Vad mysigt att få gå se på adventsuppträdande. Det är sång då gissar jag? 🙂 Bra start på adventshelgen.
  Lycka till med skrivandet. 😀

 2. Så skönt att du är lite ledig, hoppas du får det andrum du behöver. Så mysigt med adventssamling. Hoppas det blir stämmningsfullt. Fint att tända ett ljus för en saknad. Hoppas ni får bra väder o fina foton

 3. Du är verkligen så grym ?
  Så kul att fota barn, alltid så fina bilder blir det 🙂
  Så roligt och mysigt med uppträdande, älskar kyrkan – finns ett speciellt lugn där inne.

  Tänder oxå alltid ett ljus ?

 4. Vad roligt att du bli kursledare! Fint att du tänder ljus för din mormor, jag förstår hur stor saknaden kan vara. Jag brukar tända ljus för min älskade pappa som jag förlorade förra året. <3 Lycka till med uppsatsen!

  1. Ja det blev så bra :).
   Ja, det gör fortfarande så ont att hon varit borta i en månad. Förstår det inte riktigt ens, men ett ljus ska hon få. Hon var så högt älskad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: