Är så himlans trött, vaknade precis och känner mig ändå inte utvilad. Gick och la mig klockan 22:00 igår och somnade direkt. Dagen gick i ett från morgon tills kväll, jag misstänker att det är därför jag vaknar med huvudvärk. Jag hoppas den släpper under dagen, huvudvärk är inte speciellt rolig sak att dras med.

I eftermiddag är det mediyoga för mig. Det vad skönt förra veckan samt uppiggande. Jag hoppas det känns lika idag också så jag får varva ner en stund, jag känner att min stressnivå är otroligt hög just nu och det måste jag ta på allvar.

Vad står på din lista över dagen? Något speciellt?

63 kommentarer

 1. Jag hoppas din dag blir mycket bättre än gårdagen! Låter som en bra dag för mediyogan efter igår för att kunna ta en stunds nervarvning och koppla bort allt annat. 🙂
  Min dag har knappt börjat men tror inte det händer så fasligt mycket, inget speciellt i alla fall. 🙂

 2. Liksom dig slår min stressradar i taket för stunden och jag är inte helt säker på varför jag känner så. Så idag ska jag in på jobbet en stund och sen hem för lite yoga Nidra innan det är dags att hämta barnen från förskolan igen. Önskar att jag kunde läst en bok men dimsynen vägrar släppa än så länge så jag får vara uppfinningsrik mär det gäller att stänga av omvärlden på andra sätt.
  Sara recently posted..Ibland..

 3. Åh jag hade samma igår. Höll dock igång hela dagen för jag ville somna snabbt å skönt. Idag ska vi till öppna förskolan och sen ska jag smita iväg på personalmöte. Hoppas du mår bättre under dagen. Kramis

 4. Jag hoppas verkligen att denna dag är lugn för dig, stress är aldrig roligt :/ idag slutar jag vid lunch vilket är skönt, sen blir det en massa fix med bloggarna 🙂

 5. Det är alltid så jobbigt och vakna med huvudvärk. Hoppas att tabletterna hjälper så huvudvärken ger med sig. Vad roligt med yoga, de kommer säkert hjälpa dig att bli lugn. Jag och Loui ska försöka komma ut och gå till affären i dag 🙂
  Jennysvardag recently posted..Jag har rosacea

 6. Va skönt att du fått sova ut helt ? jobbigt med huvudvärk, ta en varm dusch eller bad för de brukar hjälpa?‍♀️?
  Skönt med yoga, vill själv pröva på de men är för feg haha

 7. Fina du! Jag hoppas verkligen att yogan hjälper dig att varva ner. Skönt att du själv har kommit till insikt med att du måste ta stressen på allvar så att du inte kör slut på dig själv.
  Anna recently posted..Finbesök på salongen

 8. Hoppas yogan blir bra! Jag ska på massage, det ska bli otroligt skönt. Och så ska jag försök hitta ett pussel att köpa, ha ha! Fastnade hos vänner i helgen, som hade ett pussel på köksbordet och det var verkligen skönt att sitta där och bara leta bitar istället för att sitta ned näsan i en skärm. Avslappnande faktiskt 🙂
  Popprinsessan recently posted..Try something new – året

 9. Fy hoppas verkligen värken har försvunnit! Brukar också få spänningshuvudvärk om det har vart mycket en hel dag.. Vad kul med mediyoga! Vad är det för slags yoga? Lät som något jag vill veta mer om 😀
  Idag har gym och fix stått på listan.. Bara fix som är kvar nu haha!
  Chanelle recently posted..Nytt projekt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: