Mediyoga, arbetsdag & andrum.

Arbetsdagen idag kändes mindre stressande igår, dock känner jag att min mage reagerar på att jag äter oftare än den är van vid. Jag får gå på toaletten ofta och det beror nog till stor del på min IBS.

Efter jobbet idag så åkte jag mot Falu vårdcentral för att delta på Mediyoga igen. Vi var färre denna gång, och det tyckte jag var skönt. Det kändes skönt under och efteråt, jag kunde slappna av rejält och kände hur kroppen fick lugn.

Jag åkte till Coop för att handla när Mediyogan var över för att handla något att äta. Styrde bilen mot Film och fabel för att hämta ut ett paket. Satte in kortet för att få en p-biljett, lämnade den i bilen och drog in för att hämta paketet. Kommer ut och sätter i kortet för att få betala, då funkar den inte! Fick ringa Q-park som hjälpte mig med saken, som tur var fick jag betala en hög summa på hela noll kronor! Det ni!

Begav mig hemåt och väntade in middag och William som varit på baslektion. Vi åt middag ihop, jag hann med att städa lite smått, läsa bloggar och nu sitter jag här för att varva ner innan läggdags,. Har hunnit med lite jobb också kanske skall tilläggas, och studierelaterade saker. Förstår inte hur dygnets timmar går ihop?

Nu återstår det endast 1,5 arbetsdagar kvar för mig denna vecka. Mitt mål är att under helgen skriva klart min tenta som ska vara klar den 11/2. Då får jag kanske lite lugn i några dagar sen.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

13 thoughts on “Mediyoga, arbetsdag & andrum.

 1. Skönt att ni inte var så många på yogan. Kan tänka mig att det blir mycket skönare och lugnare med en mindre skara. Skönt också att du fick en mindre stressig arbetsdag igår. Jag hoppas att dagen idag också gått bra!
  Anna recently posted..Drömmen om en riktig vinter

 2. Dagar kommer, dagar går… vissa tider av livet är det en kamp i det där “hamsterhjulet”, tror vi flesta skulle må bättre om det var lugnare.
  Nu ska jag väl egentligen icke klaga 😉
  Härligt med yoga, jag hoppas Du kunnat sova i natt.
  Tror manen (tarmar) måste vänja sig vid ökad mat och det kanske tar nån vecka,
  har Du läst Charmen med tarmen? om Du har möjlighet, gör det.

  1. Ja absolut. Yogan var riktigt bra :). Jag tänker inte läsa något mer nu, men tack för tipset :). Nu vill jag bara börja må bra utan tips från böcker, dieter osv. Jag försöker att koppla bort den saken, såna böcker blir tyvärr
   endast en orsak för mig att banta :/

 3. Låter som en bra dag. Bra att du tar dig tid att gå på yoga. Om man kan befinna sig i nuet under yogan tror jag den har så mycket fördelar. Jag själv stressar upp mig till hundra och tänker på allt annat, men nån dag ska jag greja det med!
  My wonderful loves recently posted..En extra dag hemma

 4. Min mae strejska rockså lite både igår och idag, vet ej om det är ngt eller om det är för magsjukan från Isabelle, drygt är det,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: