Mediyoga, arbetsdag & andrum.

Arbetsdagen idag kändes mindre stressande igår, dock känner jag att min mage reagerar på att jag äter oftare än den är van vid. Jag får gå på toaletten ofta och det beror nog till stor del på min IBS.

Efter jobbet idag så åkte jag mot Falu vårdcentral för att delta på Mediyoga igen. Vi var färre denna gång, och det tyckte jag var skönt. Det kändes skönt under och efteråt, jag kunde slappna av rejält och kände hur kroppen fick lugn.

Jag åkte till Coop för att handla när Mediyogan var över för att handla något att äta. Styrde bilen mot Film och fabel för att hämta ut ett paket. Satte in kortet för att få en p-biljett, lämnade den i bilen och drog in för att hämta paketet. Kommer ut och sätter i kortet för att få betala, då funkar den inte! Fick ringa Q-park som hjälpte mig med saken, som tur var fick jag betala en hög summa på hela noll kronor! Det ni!

Begav mig hemåt och väntade in middag och William som varit på baslektion. Vi åt middag ihop, jag hann med att städa lite smått, läsa bloggar och nu sitter jag här för att varva ner innan läggdags,. Har hunnit med lite jobb också kanske skall tilläggas, och studierelaterade saker. Förstår inte hur dygnets timmar går ihop?

Nu återstår det endast 1,5 arbetsdagar kvar för mig denna vecka. Mitt mål är att under helgen skriva klart min tenta som ska vara klar den 11/2. Då får jag kanske lite lugn i några dagar sen.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

13 thoughts on “Mediyoga, arbetsdag & andrum.

 • 15 januari, 2019 at 21:42
  Permalink

  Min mae strejska rockså lite både igår och idag, vet ej om det är ngt eller om det är för magsjukan från Isabelle, drygt är det,

  Reply
  • 16 januari, 2019 at 20:18
   Permalink

   Kan nog vara så då :). För mig beror det på IBS dock :/

   Reply
 • 15 januari, 2019 at 22:00
  Permalink

  Kan du inte berätta vad mediyogan är för något? 🙂

  Reply
  • 17 januari, 2019 at 23:01
   Permalink

   Absolut, ska skriva ihop ett inlägg, är många som undrat 🙂

   Reply
 • 15 januari, 2019 at 22:12
  Permalink

  Låter som en bra dag. Bra att du tar dig tid att gå på yoga. Om man kan befinna sig i nuet under yogan tror jag den har så mycket fördelar. Jag själv stressar upp mig till hundra och tänker på allt annat, men nån dag ska jag greja det med!
  My wonderful loves recently posted..En extra dag hemma

  Reply
 • 15 januari, 2019 at 22:22
  Permalink

  Vad skönt att det hjälpte att gå på mediyoga och att du blev lugn efteråt. Tråkigt att betalningen inte fungerade riktigt men bra att du slapp betala 🙂
  Amanda recently posted..Blir en tidig kväll

  Reply
 • 16 januari, 2019 at 07:32
  Permalink

  Dagar kommer, dagar går… vissa tider av livet är det en kamp i det där “hamsterhjulet”, tror vi flesta skulle må bättre om det var lugnare.
  Nu ska jag väl egentligen icke klaga 😉
  Härligt med yoga, jag hoppas Du kunnat sova i natt.
  Tror manen (tarmar) måste vänja sig vid ökad mat och det kanske tar nån vecka,
  har Du läst Charmen med tarmen? om Du har möjlighet, gör det.

  Reply
  • 17 januari, 2019 at 23:06
   Permalink

   Ja absolut. Yogan var riktigt bra :). Jag tänker inte läsa något mer nu, men tack för tipset :). Nu vill jag bara börja må bra utan tips från böcker, dieter osv. Jag försöker att koppla bort den saken, såna böcker blir tyvärr
   endast en orsak för mig att banta :/

   Reply
 • 16 januari, 2019 at 16:27
  Permalink

  Skönt att ni inte var så många på yogan. Kan tänka mig att det blir mycket skönare och lugnare med en mindre skara. Skönt också att du fick en mindre stressig arbetsdag igår. Jag hoppas att dagen idag också gått bra!
  Anna recently posted..Drömmen om en riktig vinter

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: