När jag var liten hade en av de kompisar jag lekte med Sweet Tooth. Jag ville alltid ha henne då jag tyckte hon var så fin med sina klubbor. När jag då hittade henne på Facebooks Marketplace köpte jag henne. Hennes man verkar tyvärr vara klippt men annars är hon otroligt fin.

Jag har inte alla inom hennes kategori, men jag skulle vilja ha allihopa. Jag minns nämligen hur jag brukade stå på leksaksaffären i Orsa och titta på dessa ponnys som barn och önska mig allihopa.

Gillar verkligen hennes fina klubbor. Det här ser jag absolut som veckans fynd.

52 kommentarer

 1. Kul när man hittar sådana guldkorn, jag älskade My Little Pony när jag var liten, hade en hel armé haha! Synd man inte behöll de

 2. Du har så himla många intressanta grejer som du samlar på! Är så spännande att följa och se vad mer du fyndat. Denna var ju urgullig och jag förstår varför du ville ha alla när du var liten 🙂

 3. Jag tycker det är så roligt att få läsa om dina my little ponys. Min dotter skulle garanterat gilla din samling! Jag gillar även att få läsa om bakgrunden bakom ponnysarna.

 4. Så fin den är. Jag har aldrig vart intresserad av my little ponny. Men jag har alltid tyckt att dom är fina. Hoppas att du hittar alla i henne kategori så du har en fin samling

 5. Den är väldigt fin och jag kan se flickan i dig titta genom skyltfönstret och önska denna ☺️ Klart du skulle köpa den, grattis till fyndet ??

 6. Vad tråkigt att du misstänker att manen är klippt, men det syns inte tycker jag. Jag hoppas att du hittar de andra också, blir så glad när jag ser att du hittat något nytt du samlar på 🙂

 7. Vad roligt för dig att du fick tag på den 🙂 Jag lekte också med My little pony när jag var liten 🙂 Dom är så himla fina 🙂 När jag var liten såg dom lite annorlunda ut 🙂

 8. Herregud vad länge sedan man såg en My little pony och jag måste tacka för att jag fick flashbacks från när man var liten och snodde och gömde lillsyrrans finaste och bästa ponnys. Hon blev rasande haha! 😀

 9. Åhh vilken fin, jag samlade på my little ponnys när jag var liten men gav bort alla sen när jag slutade leka med det 🙂

 10. Så himla kul att du hittar dessa ponys som du velat ha! Det är en fin känsla att glädje barnet i sig själv. Jag älskade 80-tals rock när jag var yngre, så att gå på alla de gamla rockbandens konserter glädjer barnet i mig, hon som drömde om att se dem! Ponyn var jättefin!

 11. Haha åh, det här påminner mig lite om min sambo. Såhär i vuxen ålder har han också köpt diverse saker han verkligen ville ha i sin barndom men som han aldrig hade chansen att köpa eller få. Det har bidragit till att vi idag har en hel drös med legoborgar för flera tusen på olika ställen i hemmet..

 12. Dottern i grannhuset när jag var liten hade massor med my little ponys och deras stall. Jag är än idag osäker på om det var henne eller dom jag gick för att leka med… min favorit var Apple Jack och nu har dottern även upptäckt de söta figurerna men hennes favorit är nog Pinkie Pie

 13. Hon var ju väldigt fin älskar färgen på hennes hår. Vilken tur att du kunde köpa henne nu, hoppas du nån dag har allihopa som du ville ha när du var barn 🙂

 14. Minns jag inte helt fel så tror jag att jag hade två My little pony som yngre.. Jag kommer inte ihåg så mycket från min barndom, men jag tror det var så! 🙂 Fina är dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa