Två tallrikar från Rörstrands Ostindia.

Jag tog en prenumeration nyligen, blev man medlem fick man två Ostindia mattallrikar på köpet och självklart ville jag ha dessa. Jag samlar på Ostindia, och eftersom det var det porslin min mormor tyckte mycket om känns det varmt i hjärtat på mig varje gång jag använder just Ostindia.

Jag har även Mon Amie som ni vet, både Ostindia och Mon Amie är sådant jag pratat med min mormor om. Det är fint för mig och jag tycker mycket om det. Det kommer kännas gott att äta ur detta porslin, för det blir konstigt nog godare att äta mat på ett fint porslin.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

18 thoughts on “Två tallrikar från Rörstrands Ostindia.

  1. Så fint att du samlar på porslin som din mormor tyckte om. Jag tror säkert att det känns bra och äta ur dom tallrikarna, din mormor blir säkert glad när hon tittar ner på er. Min mormor samlade på änglar så jag kommer nig börja samla på änglar för att det ska kännas bra för mig. ❤️
    Jennysvardag recently posted..Vem är den hemliga avsändaren?

  2. Det är verkligen speciellt när man förknippar en sak med någon älskad sådär. Jag har en matservis som min farmor och farfar fick när de gifta sig och så en tesevis efter mormor. Det känns typ.. ”jordande” att ens se dom, det får mig att känna mig trygg och minnen från min barndom väcks till liv
    Sara recently posted..Min inspiration.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: