Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fem en fredag

Fem en fredag v.3: Foto

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag!

 1. Vad/vem har du flest bilder på i din mobil?
 2. När framkallade du sist bilder från en filmrulle?
 3. Vad fotar du helst?
 4. Vad gör du med alla bilder du tar?
 5. Vad tog du senast bild på? Visa gärna!

Vad/vem har du flest bilder på i din mobil?
Helt klart hemmet, det är sådant jag fotat allra mest, saker och grejer som hör hit. Gillar att spana in små ställen i hemmet som känns som en liten vrå.

När framkallade du sist bilder från en filmrulle?
Filmrulle? Det var 2005, sedan dess har jag inte ens sett någon sådan.

Vad fotar du helst?
Hemmet, naturen och så barn. Tycker det absolut roligast att fotografera, och djur det är också roligt.

Vad gör du med alla bilder du tar?
Lägger över dem på min externa hårddisk och har några på datorn hårddisk med.

Vad tog du senast bild på? Visa gärna.
Min frukost idag, tycker om frukostbilder så det fick bli det idag.

Helt okej frukost om jag får säga det själv.

18 Comments

 1. jag har allra flest bilder på mina barn, typ 98 % haha! Jag tar kort på dem varje dag så minnet på mobilen börjar blir fullt nu haha!

 2. Har alltid varit duktig på att först framkalla bilder och sätta in i album, sedan blev det scrapbooking och till sist fotoböcker. Gjorde en fotobok varje år sedan dottern föddes. Men de senaste två jularna har just den julklappen saknats i säcken.. Ska ta tag i det igen, för det är ett kul sätt att faktiskt använda fotona till något, och enkelt att bläddra igenom om den ligger nära till hands.
  Trevlig helg!

  1. Det är roligt med foton att titta på så så där med, jag tror mest att jag tycker det är bekvämt att ha allt samlat vid datorn ;). Men det är absolut kul att titta i album med 😀

 3. Jag gillar verkligen att se dina frukostar. Tror det är det fina porslinet som gör mycket. 🙂
  Åh 2005, jo men tror faktiskt det var då för mig också nu när jag tänker efter. Minns att studentbilderna fick framkallas, haha. Men efter det blev nog allt digitalt.

  1. Så kul att höra :D. Jag tror också det bidrar till saken, fint porslin gör något med en frukost och en hel måltid rent av :D. Åh så fint det låter med studentbilder, tror liksom vi förmodligen var sista generationen att framkalla sådant 🙂

 4. Så kul du verkar gilla fota och har ett öga för det av vad jag har sett i din blogg. Kan inte heller minnas sist jag såg en filmrulle. Måste också varit då ngn gång i början på 2000 talet. Tänk vad tekniken har gått framåt och vi har fått följa den utvecklingen.

  1. Men du så roligt att höra dig säga det :). Hehe som för mig då, jag tror det var 2005 för har några bilder framkallade sedan dess men jag vet inte :-p. Ja verkligen 😀

 5. Kul att få veta lite mer om ditt fotograferande. Funderar på att hänga på den här utmaningen igen faktiskt…

  Trevlig fredag!

 6. va roligt att läsa =) fin frukost det håller ja med om jag själv missade frukosten, brukar fota mest mig själv, barnens lek, träning och det jag stoppar i mig hehe =) filmrulle, de va inge längesen man lämnade in.

 7. Smaskig frukost, och så vackert porslin. Jag äter ägg varje morgon. Barn kan man mest fota upp till en viss ålder, så passa på. Trevlig helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: