Inlägget är i samarbete med Frontapply.se

Jag går in i mitt kök och sneglar över rummet, tittar mot luckorna och helheten. Tänker att så här har jag nu bott i tolv år, om 11 månader och 13 dagar har jag bott här i tretton år. Det har varit samma skåpluckor och samma kökshandtag sedan dess. Jag tänker att det tidigare bodde någon annan här som precis som jag hade exakt samma skåpluckor och kökshandtag. De var nog moderna då, ni vet där runt 2000-talets mitt. Men idag känns de tråkiga, lite smått nötta och jag får skruva åt dem gång på gång. Det är nog dags att be någon komma och kolla om jag inte borde få dessa utbytta, ibland sker mirakel och man får saker utbytt fastän man inte trodde det från början.

Med tanke på hur mitt kök ser ut idag, med hål i kökslådorna så tror jag modellen ovan som heter Brohult M skulle passa allra bäst. Dessutom ser det snyggt ut med tanke på att mina köksluckor är vita. Jag tycker oftast att vitt går väldigt bra ihop med svart och modellen känns enkel men inbjudande på samma gång. Det här skulle onekligen passa väl in i köket och kanske jag skulle slippa att behöva skruva åt handtagens skruvar någon gång i månaden dessutom.

Men jag tror även att helsvart skulle kunna vara snyggt som detta handtag som heter Helix, det ser nämligen stilrent ut och samtidigt skulle kontrasterna mot mina vita lådor och luckor få rummet att skina upp lite mot idag? Det är ändå ganska roligt det där med hur mycket att handtag kan förändra ett hem? Lådor och skåp får som en ny känsla är man byter ut till nya handtag och den saken har jag tänkt på så många gånger genom åren.

Jag borde nog göra mig en beställning, prata med min bovärd om att kolla om det inte skulle vara okej med lite nytt i mitt kök, efter tolv år borde man väl kunna få lite omgjort? Eller vad tror du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: