När det är 70% på Åhléns.

Efter jag fått mina naglar supersnygga, bilder finns längre ner på sidan så gick jag över på Åhléns och spanade. Där var det 70% i rea på massor med saker. De ska bygga om och få större om jag förstått det rätt, så jag spanade runt efter något jag egentligen inte behövde innan man behövde efteråt. Bland annat hittade jag en redskapskrus som det tydligen heter, designat av Morberg. Perfekt tänkte jag och slängde ner slevar och dylikt i. Priset jag gav var 113 kronor.

Köpte även en ursöt liten mössa med en rosett på i färgen lila, den blir så där gulligt söt att gå runt i nu under vintern och vårkanten. Sedan köpte jag fluffstrumpor som är typ det endaste jag vill ha vintertid om mina frusna fossingar.

Alltså fattar du vilka fynd man kan göra när det är 70% på massor i en butik?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

5 thoughts on “När det är 70% på Åhléns.

 • 19 januari, 2019 at 22:31
  Permalink

  Gullig mössa! Gillar rosett på klädesplagg. Snygga naglar också i det andra inlägget!

  Reply
 • 19 januari, 2019 at 23:44
  Permalink

  Naglarna vart jättesnygga och så kul att gå på Åhlens och kika de har ju så mycket snyggt, =D, där kan man gå en stund =D,Vi var till Dollarstore och där har de också mycket fint
  Mirre – Sweetwords recently posted..För att fira en 40 åring

  Reply
  • 20 januari, 2019 at 21:18
   Permalink

   Visst är de fina :). Ja det är jättekul med Åhléns så fina saker 🙂

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: