När man inte svarar.

Sitter med lite dåligt samvete. Bloggen har varit så tråkig på senaste, man jag har heller inte mått så bra. Superstressad och känt mig väldigt ganska fundersam över livet. Jag är väl inne i en slags livskris skulle jag tro. Mormors bortgång har tagit hårt på mig, men sedan är det annat som jag också tänker på. Hur jag vill ha mitt liv, och vad som är viktigt i mitt liv. Sådana frågor som inte är så lättbesvarade.

En fråga som jag kan besvara er redan nu är att jag för första gången någonsin inte svarat på alla kommentarer. Sedan 2004 när jag började blogga har jag svarat på alla kommentarer. Men denna gång, efter en vecka som deppig med närmare 200 kommentarer så beslutade jag mig för att inte besvara någon. Jag orkade inte sitta i flera timmar och svara alla, så om du blir besviken på mig nu är det för att jag prioriterat mitt mående. Jag fixar inte sådan stress med så många kommentarer att besvara. Har läst allt, det gör jag alltid men inte orkat ge feedback. Ska se till att inte få så många obesvarade i framtiden hädanefter.

God natt på er!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

19 thoughts on “När man inte svarar.

 • 25 januari, 2019 at 23:57
  Permalink

  Låter som en bra prioritering, jag försöker svara ibland men blir långt ifrån alla. Så det r verkligen ambitiöst. Ja man får en dem funderingar periodvis ♥️
  Lexochlogan recently posted..SNEAKPEAK INFÖR 1 ÅRS KALASET

  Reply
  • 27 januari, 2019 at 21:31
   Permalink

   Ja, men denna gång i så var första gången någonsin. Svarar igen nu ska aldrig ha så där många igen 😉

   Reply
 • 26 januari, 2019 at 06:58
  Permalink

  Åh, trots att jag är ledsen över att du mår dåligt så är det lite skönt att läsa att någon annan inte har haft varken tid eller ork att svara på alla kommentarer. Jag har suttit med en klump i halsen över mina som är obesvarade men vi får nog påminna varandra om att vi bara är människor. En bloggläsare skrev till mig “Det viktiga är att du läst kommentarerna och att peppen kommit till dig” Det tar jag med mig ❤️

  Reply
  • 27 januari, 2019 at 21:35
   Permalink

   Ja det är ju inte så roligt man är ju så där det är ibland. Ja det har du rätt i, så fint din bloggläsare skrev <3. Så sant :).-

   Reply
 • 26 januari, 2019 at 07:35
  Permalink

  Ditt mående är och ska alltid vara prio 1. Du kommer ta dig igenom detta o då vara strkare än någonsin.
  Hanna recently posted..Yoga på Factoryfitness

  Reply
 • 26 januari, 2019 at 08:55
  Permalink

  Mår du inte bra så prioritera dig själv, så är det och så ska det vara.! <3 Så helt rätt i att strunta i att svara på alla kommentarer, när du känner att det bara blir ett stressmoment. Gör det du mår bra av nu.
  Annica recently posted..Första dagen på nya jobbet

  Reply
 • 26 januari, 2019 at 15:39
  Permalink

  Prioritera alltid dig själv! ❤️
  Utan dig själv kan du inte ge något till andra.
  Anna recently posted..Sötpotatissoppa

  Reply
 • 26 januari, 2019 at 20:26
  Permalink

  Jobbigt att inte må bra! Klart du ska prioritera ditt mående det går alltid i första hand❤️

  Reply
 • 26 januari, 2019 at 21:55
  Permalink

  Det har jag fullt förståelse för, sen kan vissa bli lite svårare att svara på kan jag tycka. Prioritera ditt mående du, svara på de du vill och låt de andra vara ❤ viktigast är du❤
  Givetvis funderar man på sitt liv när man får ett dödsfall inpå en, det är inge konstigt alls ❤
  Sandra recently posted..Biverkningar, det är tufft med kronisk depression

  Reply
 • 27 januari, 2019 at 00:35
  Permalink

  Jag har också slutat med att svara eller kommentera alla kommentarer för då hade jag inte orkat med. De frågor som jag får har jag samlat ihop istället och svarar på i ett inlägg. Var rädd om dig och ta det lugnt.
  Kamilla recently posted..Fredagens – Fika, fokus och present.

  Reply
  • 27 januari, 2019 at 21:22
   Permalink

   Förstår dig, man vill ju inte stressa ihjäl sig med den saken direkt :-o. Smart att samla i inlägg 🙂

   Reply
 • 29 januari, 2019 at 02:18
  Permalink

  Man måste ju priotera sitt mående och jag försöker också svara på alla kommentarer oftast men ibland har jag varken tid eller ork och det är okej. Du får ta din tid❤
  Amanda recently posted..Måndagsångest

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: