Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag

 1. Vad är något du aldrig vill uppleva?
 2. Vilken är en plats du tror du aldrig kommer besöka?
 3. Vad är något som aldrig funnits i ditt liv?
 4. Vad är något du aldrig har sagt?
 5. Finns det något du aldrig kommer säga aldrig till?

Vad är något du aldrig vill uppleva?
Jag vill inte uppleva döden, men i oktober när mormor dog fick jag uppleva det återigen på nära håll. Jag tycker döden är så skrämmande, ledsam och otroligt svår.

Vilken är en plats du tror du aldrig kommer besöka?
Förmodligen inget land utanför Sverige. Är inte speciellt intresserad av utomlandsresor.

Vad är något som aldrig funnits i ditt liv?
Vet inte tror faktiskt jag upplevt allt.

Vad är något du aldrig har sagt?
”Åh vad svamp är gott.” Svamp är det snuskigaste jag vet…

Finns det något du aldrig kommer säga aldrig till?
Vet faktiskt inte? Jag kan pendla väldigt med saker, som jag tycker om och inte. Så kan faktiskt inte säga att jag inte skulle kunna säga aldrig till något.

8 kommentarer

  1. Inte gillar är nog inte rätt ordval, men jag har liksom inget intresse i saken :). Jag tycker bättre om att vara i Sverige. Sen avskyr jag att flyga och är livrädd för terrorattentat.

 1. Tycker det var bra frågor av Elisa den här gången med. Gillar fem en fredag. Haha, vad roligt att du aldrig kommer säga ”åh vad svamp är gott”. Jag personligen älskar svamp, haha. 🙂

 2. Svamp som är så gott, särskilt nyplockat ?
  Och jaaa….varför åka utanför Sverige när det finns så mycket fint här i vårt land ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa