Scandic Västerås.

Då har jag återigen spenderat en natt på Scandic i Västerås. Jag gillar deras hotell. Speciellt då jag sett förändringen sedan förra året. Helt galet egentligen att jag har två nätter till där den här terminen, och sedan skulle jag tippa på tre till hösten, på våren ska jag skriva mitt examensarbete och då kommer jag förmodligen inte sova där alls.

När jag kom till Scandic igår efter en dag på Mälardalens högskola. La jag mig i sängen, pratade i telefonen och läste bloggar. Jag får någon form av avkoppling när jag befinner mig så där på hotellet.

Jag tycker om rummen på Scandic. Det känns fräscht och trevligt. Många går nog ner till baren, eller till bastun och bassängen. Men jag orkar inte med sådant utan vill bara ha lugnet på hotellrummet.

Sängen är ändå ljuvlig. Jag har sovit som en prinsessa i natt, det är något speciellt med så där släta lakan. Hör att man har mangel på hotell, ibland tänker jag vad det skulle vara grymt med manglade lakan hemma med.

Jag gillar verkligen detta, just att det står 333 liksom. Har alltid gillat siffror på rad så där.

Men det bästa med hotellnatt är ändå frukosten. Jag tog först detta, en smörgås med ost och paprika samt en melon. Sedan en kopp kaffe med mjölk till.

Sedan tog jag äggröra, och naturell yoghurt med kokosflingor och torkade frukter samt lite fröer.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

26 thoughts on “Scandic Västerås.

 • 1 februari, 2019 at 09:07
  Permalink

  Finns lite vardagslyx med hotellnätter när de inte är för frekventa eller påtvingade 🙂 Njut av lugnet när du får möjligheten!
  Pt Lilla Ax recently posted..Träningspass

  Reply
 • 1 februari, 2019 at 09:11
  Permalink

  Vilken lyx att vara på hotell ?
  Känner mig oxå sådär lugn o avkopplad på ett hotell
  Har prövat att mangla mina lakan och de blev lång ifrån hotellalkan hahaha så vetifasen va de e dem använder för att få till de där perfekta lakanen

  Frukosten är de bästa med hotell och din frukost ser riktigt god ut ?
  Mrs.Kjellström recently posted..Mens?!

  Reply
 • 1 februari, 2019 at 09:26
  Permalink

  Åh, älskar att bo på hotell, och framförallt frukosten! Sådan lyx att kunna gå runt och plocka, utan att behöva komma på vad man ska äta, laga i ordning det eller städa undan 😛 Det är dock mest på senare år jag börjat kunna njuta av det..förr bodde jag mest på hotell i samband med tävlingar och då var jag så nervös på morgonen att den där frukostbuffén inte var särskilt lockande..
  Therese recently posted..Klimatet och influencers ansvar

  Reply
 • 1 februari, 2019 at 09:55
  Permalink

  Jag gillar också Scandic, tycker nog det är bästa kedjan. Det är något särskilt med att sova på hotell, just sängarna och sen frukosten ? kan verkligen längta till att få hänga på ett hotellrum, haha. Jag håller med om att det blir avkoppling, för mig på ett sätt som inte går att få riktigt på annat sätt. Kanske för att jag befinner mig nån helt annanstans så har inget “val” än att koppla av.

  Reply
 • 1 februari, 2019 at 10:43
  Permalink

  Jag tycker också om Scandics hotell. Tar nästan alltid dom när jag ska bo på hotell. Jag älskar deras frukostar 🙂

  Reply
 • 1 februari, 2019 at 11:39
  Permalink

  Förstår att du trivs, har varit på mååånga Scandic (dock aldrig detta) men har nog aldrig varit missnöjd! Bäst är ju frukosten, älskar hotellfrukost!
  Pärla recently posted..Hårfärg och latte

  Reply
 • 1 februari, 2019 at 12:24
  Permalink

  Det är verkligen någonting speciellt med hotellens manglade lakan och frukostbufféer. Jag har bara sovit ensam på hotell en gång, men jag har nog aldrig annars sovit så gott som jag gjorde den natten. Fantastiskt skönt!

  Reply
 • 1 februari, 2019 at 12:34
  Permalink

  Jag älskar att sova på hotell. Kopplar av på ett helt annat sätt än när jag sover hemma. Jag ska sova på Scandic i helgen när vi har vår årliga fortbildning. Det jag ser fram mot mest är lätt hotellfrukosten. Det jag ser fram mot minst är löptestet. Men det ska väl gå bra det med! Njut av din dag! 🙂
  Hannas krypin recently posted..Fem en fredag vecka 5: Aldrig säga aldrig

  Reply
 • 1 februari, 2019 at 13:20
  Permalink

  Jag, Scandic håller alltid hög klass, man vet oftast vad man får. Skönt att det inte är så många nätter kvar. Borta bra men hemma bäst. Nu måste jag äta, blev hungrig…
  Fnulan recently posted..Lägg dig på magen och res dig upp

  Reply
 • 1 februari, 2019 at 15:05
  Permalink

  Hotellfrukost är ju bara så gott. Manglade lakan är ju så skönt att sova på. Jag manglade mina lakan ett tac och det var så skönt. Sen känns det som att hotell har mjukare lakan än vad man har hemma.
  Jennysvardag recently posted..Fredag fredag

  Reply
 • 1 februari, 2019 at 16:08
  Permalink

  Jag håller verkligen med dig om att det bästa med en hotellnatt är frukosten! 😀 Det är så härligt att ha så mycket att välja på, men för min del slutar det ändå alltid med att jag äter samma saker som jag brukar. Jag har faktiskt en mangel, men den står undanställd och används aldrig! 😀
  Lillan Kind recently posted..När John Blund är på rymmen

  Reply
 • 1 februari, 2019 at 16:55
  Permalink

  Hotellfrukost är verkligen mysigt! Man får ju verkligen fullt fokus på skolan nät man är på campusdagar och sover på hotell, sbart dags för mig igen också!??
  Frökenny recently posted..Min nya sminkhörna!

  Reply
 • 1 februari, 2019 at 19:05
  Permalink

  Asså man blir lite avis nör manser att du sover på hotell ? frukost på hotell med e det bästa . Det ser riktigt fint ut alla bilderna du visade ? njut på

  Reply
 • 1 februari, 2019 at 19:06
  Permalink

  Asså man blir lite avis när man att du sover på hotell ? så fuskis hade oxå behövt lite avkoppling , hade nog gått till massage el bassäng om det funnits på hotellet . frukost på hotell med e det bästa . Det ser riktigt fint ut alla bilderna du visade ? njut på

  Reply
 • 1 februari, 2019 at 19:53
  Permalink

  MUUUMS vad gott med hotellfrukost!!! Sån lyx! Vad kul att du känner dig så hemma där ändå, haha <3 Mysigt att bo på hotell, är lite avis. Kram <3
  Johanna recently posted..Fredagslistan

  Reply
 • 1 februari, 2019 at 20:57
  Permalink

  Hotell frukost är ett släkte för sig själv. Det är ju helt underbart gott. Att det aldrig blir lika gott hemma förstår jag inte.
  Snabela recently posted..Veckans film tips #8

  Reply
 • 1 februari, 2019 at 22:11
  Permalink

  Vad skönt att du trivs bra på hotellet och att du kan koppla av ordentligt där.Förstår att du hellre stannar kvar på rummet än att gå ner till barren eller bastun. Hotellfrukosten är så god och man skulle vilja äta den varje dag.Kul att se att du har börjat äta lite mera nu till frukost.När jag bodde i stan i lägenhet så hade vi faktiskt en mangel i tvättstugan som vi utnyttjade och vi sov betydligt bättre med dessa lakarna

  Reply
 • 2 februari, 2019 at 00:21
  Permalink

  Det ser verkligen fint ut på ditt hotellrum som du hade, sängen ser så skön ut. Håller med hotellfrukosten är ju det bästa med att sova på hotell 🙂
  Amanda recently posted..Mina planer blir ändrade

  Reply
 • 2 februari, 2019 at 07:16
  Permalink

  Det är något helt speciellt med att sova på hotell, synd att man gör det allt för sällan bara. Vi skall ta enweelwnd i år nånstans, inte bokat men längtar redan ?
  Lexochlogan recently posted..VI HAR HÄMTAT NYA BILEN

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: