Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Specialpedagogprogrammet

Scandic Västerås.

Då har jag återigen spenderat en natt på Scandic i Västerås. Jag gillar deras hotell. Speciellt då jag sett förändringen sedan förra året. Helt galet egentligen att jag har två nätter till där den här terminen, och sedan skulle jag tippa på tre till hösten, på våren ska jag skriva mitt examensarbete och då kommer jag förmodligen inte sova där alls.

När jag kom till Scandic igår efter en dag på Mälardalens högskola. La jag mig i sängen, pratade i telefonen och läste bloggar. Jag får någon form av avkoppling när jag befinner mig så där på hotellet.

Jag tycker om rummen på Scandic. Det känns fräscht och trevligt. Många går nog ner till baren, eller till bastun och bassängen. Men jag orkar inte med sådant utan vill bara ha lugnet på hotellrummet.

Sängen är ändå ljuvlig. Jag har sovit som en prinsessa i natt, det är något speciellt med så där släta lakan. Hör att man har mangel på hotell, ibland tänker jag vad det skulle vara grymt med manglade lakan hemma med.

Jag gillar verkligen detta, just att det står 333 liksom. Har alltid gillat siffror på rad så där.

Men det bästa med hotellnatt är ändå frukosten. Jag tog först detta, en smörgås med ost och paprika samt en melon. Sedan en kopp kaffe med mjölk till.

Sedan tog jag äggröra, och naturell yoghurt med kokosflingor och torkade frukter samt lite fröer.

26 Comments

 1. Vilken lyx att vara på hotell ?
  Känner mig oxå sådär lugn o avkopplad på ett hotell
  Har prövat att mangla mina lakan och de blev lång ifrån hotellalkan hahaha så vetifasen va de e dem använder för att få till de där perfekta lakanen

  Frukosten är de bästa med hotell och din frukost ser riktigt god ut ?

 2. Åh, älskar att bo på hotell, och framförallt frukosten! Sådan lyx att kunna gå runt och plocka, utan att behöva komma på vad man ska äta, laga i ordning det eller städa undan 😛 Det är dock mest på senare år jag börjat kunna njuta av det..förr bodde jag mest på hotell i samband med tävlingar och då var jag så nervös på morgonen att den där frukostbuffén inte var särskilt lockande..

 3. Jag gillar också Scandic, tycker nog det är bästa kedjan. Det är något särskilt med att sova på hotell, just sängarna och sen frukosten ? kan verkligen längta till att få hänga på ett hotellrum, haha. Jag håller med om att det blir avkoppling, för mig på ett sätt som inte går att få riktigt på annat sätt. Kanske för att jag befinner mig nån helt annanstans så har inget ”val” än att koppla av.

 4. Förstår att du trivs, har varit på mååånga Scandic (dock aldrig detta) men har nog aldrig varit missnöjd! Bäst är ju frukosten, älskar hotellfrukost!

 5. Det är verkligen någonting speciellt med hotellens manglade lakan och frukostbufféer. Jag har bara sovit ensam på hotell en gång, men jag har nog aldrig annars sovit så gott som jag gjorde den natten. Fantastiskt skönt!

 6. Jag älskar att sova på hotell. Kopplar av på ett helt annat sätt än när jag sover hemma. Jag ska sova på Scandic i helgen när vi har vår årliga fortbildning. Det jag ser fram mot mest är lätt hotellfrukosten. Det jag ser fram mot minst är löptestet. Men det ska väl gå bra det med! Njut av din dag! 🙂

 7. Jag, Scandic håller alltid hög klass, man vet oftast vad man får. Skönt att det inte är så många nätter kvar. Borta bra men hemma bäst. Nu måste jag äta, blev hungrig…

 8. Hotellfrukost är ju bara så gott. Manglade lakan är ju så skönt att sova på. Jag manglade mina lakan ett tac och det var så skönt. Sen känns det som att hotell har mjukare lakan än vad man har hemma.

 9. Jag håller verkligen med dig om att det bästa med en hotellnatt är frukosten! 😀 Det är så härligt att ha så mycket att välja på, men för min del slutar det ändå alltid med att jag äter samma saker som jag brukar. Jag har faktiskt en mangel, men den står undanställd och används aldrig! 😀

 10. Hotellfrukost är verkligen mysigt! Man får ju verkligen fullt fokus på skolan nät man är på campusdagar och sover på hotell, sbart dags för mig igen också!??

 11. Asså man blir lite avis nör manser att du sover på hotell ? frukost på hotell med e det bästa . Det ser riktigt fint ut alla bilderna du visade ? njut på

 12. Asså man blir lite avis när man att du sover på hotell ? så fuskis hade oxå behövt lite avkoppling , hade nog gått till massage el bassäng om det funnits på hotellet . frukost på hotell med e det bästa . Det ser riktigt fint ut alla bilderna du visade ? njut på

 13. MUUUMS vad gott med hotellfrukost!!! Sån lyx! Vad kul att du känner dig så hemma där ändå, haha <3 Mysigt att bo på hotell, är lite avis. Kram <3

 14. Hotell frukost är ett släkte för sig själv. Det är ju helt underbart gott. Att det aldrig blir lika gott hemma förstår jag inte.

 15. Vad skönt att du trivs bra på hotellet och att du kan koppla av ordentligt där.Förstår att du hellre stannar kvar på rummet än att gå ner till barren eller bastun. Hotellfrukosten är så god och man skulle vilja äta den varje dag.Kul att se att du har börjat äta lite mera nu till frukost.När jag bodde i stan i lägenhet så hade vi faktiskt en mangel i tvättstugan som vi utnyttjade och vi sov betydligt bättre med dessa lakarna

 16. Det ser verkligen fint ut på ditt hotellrum som du hade, sängen ser så skön ut. Håller med hotellfrukosten är ju det bästa med att sova på hotell 🙂

 17. Det är något helt speciellt med att sova på hotell, synd att man gör det allt för sällan bara. Vi skall ta enweelwnd i år nånstans, inte bokat men längtar redan ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: