Scandic Västerås.

Då har jag återigen spenderat en natt på Scandic i Västerås. Jag gillar deras hotell. Speciellt då jag sett förändringen sedan förra året. Helt galet egentligen att jag har två nätter till där den här terminen, och sedan skulle jag tippa på tre till hösten, på våren ska jag skriva mitt examensarbete och då kommer jag förmodligen inte sova där alls.

När jag kom till Scandic igår efter en dag på Mälardalens högskola. La jag mig i sängen, pratade i telefonen och läste bloggar. Jag får någon form av avkoppling när jag befinner mig så där på hotellet.

Jag tycker om rummen på Scandic. Det känns fräscht och trevligt. Många går nog ner till baren, eller till bastun och bassängen. Men jag orkar inte med sådant utan vill bara ha lugnet på hotellrummet.

Sängen är ändå ljuvlig. Jag har sovit som en prinsessa i natt, det är något speciellt med så där släta lakan. Hör att man har mangel på hotell, ibland tänker jag vad det skulle vara grymt med manglade lakan hemma med.

Jag gillar verkligen detta, just att det står 333 liksom. Har alltid gillat siffror på rad så där.

Men det bästa med hotellnatt är ändå frukosten. Jag tog först detta, en smörgås med ost och paprika samt en melon. Sedan en kopp kaffe med mjölk till.

Sedan tog jag äggröra, och naturell yoghurt med kokosflingor och torkade frukter samt lite fröer.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

26 thoughts on “Scandic Västerås.

 1. Vad skönt att du trivs bra på hotellet och att du kan koppla av ordentligt där.Förstår att du hellre stannar kvar på rummet än att gå ner till barren eller bastun. Hotellfrukosten är så god och man skulle vilja äta den varje dag.Kul att se att du har börjat äta lite mera nu till frukost.När jag bodde i stan i lägenhet så hade vi faktiskt en mangel i tvättstugan som vi utnyttjade och vi sov betydligt bättre med dessa lakarna

 2. Asså man blir lite avis när man att du sover på hotell 💕 så fuskis hade oxå behövt lite avkoppling , hade nog gått till massage el bassäng om det funnits på hotellet . frukost på hotell med e det bästa . Det ser riktigt fint ut alla bilderna du visade 💕 njut på

 3. Asså man blir lite avis nör manser att du sover på hotell 💕 frukost på hotell med e det bästa . Det ser riktigt fint ut alla bilderna du visade 💕 njut på

 4. Jag håller verkligen med dig om att det bästa med en hotellnatt är frukosten! 😀 Det är så härligt att ha så mycket att välja på, men för min del slutar det ändå alltid med att jag äter samma saker som jag brukar. Jag har faktiskt en mangel, men den står undanställd och används aldrig! 😀
  Lillan Kind recently posted..När John Blund är på rymmen

 5. Hotellfrukost är ju bara så gott. Manglade lakan är ju så skönt att sova på. Jag manglade mina lakan ett tac och det var så skönt. Sen känns det som att hotell har mjukare lakan än vad man har hemma.
  Jennysvardag recently posted..Fredag fredag

 6. Jag älskar att sova på hotell. Kopplar av på ett helt annat sätt än när jag sover hemma. Jag ska sova på Scandic i helgen när vi har vår årliga fortbildning. Det jag ser fram mot mest är lätt hotellfrukosten. Det jag ser fram mot minst är löptestet. Men det ska väl gå bra det med! Njut av din dag! 🙂
  Hannas krypin recently posted..Fem en fredag vecka 5: Aldrig säga aldrig

 7. Det är verkligen någonting speciellt med hotellens manglade lakan och frukostbufféer. Jag har bara sovit ensam på hotell en gång, men jag har nog aldrig annars sovit så gott som jag gjorde den natten. Fantastiskt skönt!

 8. Jag gillar också Scandic, tycker nog det är bästa kedjan. Det är något särskilt med att sova på hotell, just sängarna och sen frukosten 😍 kan verkligen längta till att få hänga på ett hotellrum, haha. Jag håller med om att det blir avkoppling, för mig på ett sätt som inte går att få riktigt på annat sätt. Kanske för att jag befinner mig nån helt annanstans så har inget “val” än att koppla av.

 9. Åh, älskar att bo på hotell, och framförallt frukosten! Sådan lyx att kunna gå runt och plocka, utan att behöva komma på vad man ska äta, laga i ordning det eller städa undan 😛 Det är dock mest på senare år jag börjat kunna njuta av det..förr bodde jag mest på hotell i samband med tävlingar och då var jag så nervös på morgonen att den där frukostbuffén inte var särskilt lockande..
  Therese recently posted..Klimatet och influencers ansvar

 10. Vilken lyx att vara på hotell 😍
  Känner mig oxå sådär lugn o avkopplad på ett hotell
  Har prövat att mangla mina lakan och de blev lång ifrån hotellalkan hahaha så vetifasen va de e dem använder för att få till de där perfekta lakanen

  Frukosten är de bästa med hotell och din frukost ser riktigt god ut 💜
  Mrs.Kjellström recently posted..Mens?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: