Att ta sig ur sängen.

Det här är ingen bra dag. Jag vaknade vid 6:00 och kunde inte ta mig ur sängen, det blev heller inte bättre utan jag försökte verkligen ta mig för det jag behövde göra. Dammsuga, studera och även planera för utvecklingssamtal. Istället stirrade jag in i väggen och kände mig som hjärtat skulle sprängas i tusen bitar.

Så jag började titta på serier, först Legacis som jag missat två avsnitt på och sedan på Rosewell New Mexico. Sedan somnade jag en stund, kände mig förbannat nere. Är så stressad och det märks jag blir osocial och vill helst inte vara med någon.

Mirakulöst nog så har jag ändå städat och satte mig med tentamen nyss. Trodde aldrig det skulle gå, så två av de saker jag tänkt mig är faktiskt avklarade. Så på något sätt borde jag nog ändå vara nöjd med mig själv.

Ser ni semmelbullen här ovan? Den åt jag två dagar i rad på Mälardalens högskola. Den var ljuvligt god kan jag säga. Jag tycker om att befinna mig där, för släppa tankarna en stund och träffa mina fantastiska studiekamrater. Vi har verkligen en helt fantastisk grupp tillsammans, är glad över dem. Det blir ändå något avbrott ur det mående jag beskriver ovan, man kan ju i alla fall göra er lite peppade på att läsa här.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

35 thoughts on “Att ta sig ur sängen.

 • 2 februari, 2019 at 15:53
  Permalink

  Då är det det din kropp och hjärna anser att du behöver göra idag. Det är bäst att lyssna på signalerna. Jag förstår att du har ätit den bullen dubbelt upp, jag hade gjort detsamma.
  Fnulan recently posted..Fnulan gör en fnula

  Reply
 • 2 februari, 2019 at 16:56
  Permalink

  Fy fasiken den känslan är inte kul alls. Skönt att du kom upp tillslut iallafall och fick saker gjorda. Bullen, oh my. Är det som vanlig semmelfyllning i?

  Reply
 • 2 februari, 2019 at 17:31
  Permalink

  Det låter inte kul alls. Känns som att det är viktigt att du varvar ner lite nu. Den där bullen ser magiskt god ut. Förstår att den och sällskapet är ett bra avbrott 🙂
  Anna recently posted..Mina bloggvänner – Fnulan

  Reply
 • 2 februari, 2019 at 19:10
  Permalink

  Håller med fnulan, tur att du lyssnade på kroppen men samtidigt fick lite gjort. Ibland kan det gå lite för fort när man ska göra allting, som du skrev till mig har du lite många bollar i luften och då när kroppen säger stopp är det stopp. Semelbullen såg verkligen god ut!!! En sån vill jag också ha, mums! Kramar <33
  Johanna recently posted..Min sockerfria månad

  Reply
  • 3 februari, 2019 at 10:34
   Permalink

   Jag ska försöka <3. Ja håller med man är ju lätt sådan som vill för mycket 😀

   Reply
 • 2 februari, 2019 at 19:52
  Permalink

  Du vet att jag som vanligt bara.. vill ge dig en kram. Skulle vilja ta färjan, sedan bussen och ta med mig en semmelbulle till dig och bara finnas till hands om du behöver något. Skickar så eeextremt mycket omtanke.
  Marie recently posted..Krönika – Ovanför Stormen.

  Reply
 • 2 februari, 2019 at 21:30
  Permalink

  Så god bullen ser ut att vara. Ett nytt sätt att tänka semla på. Jag blir lite ledsen när jag läser hur du mår. Dra i bromsen och hoppa av ett tag för din egen skull.
  Kamilla recently posted..Min Fredag -F, F & F.

  Reply
  • 3 februari, 2019 at 19:49
   Permalink

   Det var den verkligen. Jag ska försöka, men vet inte vart bromsen ska ner 🙁

   Reply
 • 2 februari, 2019 at 22:01
  Permalink

  Blir ledsen att höra att Du mår så dåligt. Jag önskar jag kunde göra nått för att få Dig att må bättre.
  Men Du ska absolut vara stolt över Dig själv då Du ändå lyckades med två av de saker Du tänkt,
  för då slipper Du känna det dåliga samvetet som säger att Du borde…
  Tänk på att Din kropp försöker säga något… var rädd om Dig, kram

  Reply
 • 2 februari, 2019 at 22:33
  Permalink

  Tycker du ska vara stolt över det du gjorde. Bara av att städa och göra tentan med ditt mående är bra gjort. När jag inte mår bra blir jag också osocial. Men kanelsemlan ser riktigt god ut 🙂
  Amanda recently posted..Netflix dag

  Reply
 • 2 februari, 2019 at 23:01
  Permalink

  Oj vad jobbigt att du hade en sådan dag. Tycker du gjorde rätt som hade en riktig Madeleine-dag och bara tog det lugnt. Grymt att du har börjat med tentan. Det måste kännas skönt!
  Hannas krypin recently posted..Jag har godkänt löptest!

  Reply
 • 2 februari, 2019 at 23:31
  Permalink

  Men å, vad bra att du ändå fick en del gjort! Fast du behövde kanske bara ligga kvar i sängen ett tag först…Det är ju otroligt svårt att lyssna på de signalerna, speciellt om man vet att man har mycket på agendan.. Och du, bullen ser väldigt smarrig ut!
  Popprinsessan recently posted..Mello & puss i rutan

  Reply
 • 2 februari, 2019 at 23:31
  Permalink

  Men å, vad bra att du ändå fick en del gjort! Fast du behövde kanske bara ligga kvar i sängen ett tag först…Det är ju otroligt svårt att lyssna på de signalerna, speciellt om man vet att man har mycket på agendan.. Och du, bullen ser väldigt smarrig ut! Hmm , fick felmeddelande så jag försöker igen.
  Popprinsessan recently posted..Mello & puss i rutan

  Reply
 • 3 februari, 2019 at 00:27
  Permalink

  Stackare som har det så tufft just nu. Vila, Vila så du återfår krafterna fina du ❤
  Bullen ser ju urgo ut, jag skulle gjort lika som dig ?❤❤
  Sandra recently posted..En dag med dotterns klass

  Reply
  • 3 februari, 2019 at 19:52
   Permalink

   Jag försöker, men just nu är det nog så att jag mår så här 🙁

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: