fbpx
Dark Mode Off / On
Högkänslighet

Att ta sig ur sängen.

Det här är ingen bra dag. Jag vaknade vid 6:00 och kunde inte ta mig ur sängen, det blev heller inte bättre utan jag försökte verkligen ta mig för det jag behövde göra. Dammsuga, studera och även planera för utvecklingssamtal. Istället stirrade jag in i väggen och kände mig som hjärtat skulle sprängas i tusen bitar.

Så jag började titta på serier, först Legacis som jag missat två avsnitt på och sedan på Rosewell New Mexico. Sedan somnade jag en stund, kände mig förbannat nere. Är så stressad och det märks jag blir osocial och vill helst inte vara med någon.

Mirakulöst nog så har jag ändå städat och satte mig med tentamen nyss. Trodde aldrig det skulle gå, så två av de saker jag tänkt mig är faktiskt avklarade. Så på något sätt borde jag nog ändå vara nöjd med mig själv.

Ser ni semmelbullen här ovan? Den åt jag två dagar i rad på Mälardalens högskola. Den var ljuvligt god kan jag säga. Jag tycker om att befinna mig där, för släppa tankarna en stund och träffa mina fantastiska studiekamrater. Vi har verkligen en helt fantastisk grupp tillsammans, är glad över dem. Det blir ändå något avbrott ur det mående jag beskriver ovan, man kan ju i alla fall göra er lite peppade på att läsa här.

35 Comments

 1. Fy fasiken den känslan är inte kul alls. Skönt att du kom upp tillslut iallafall och fick saker gjorda. Bullen, oh my. Är det som vanlig semmelfyllning i?

 2. Håller med fnulan, tur att du lyssnade på kroppen men samtidigt fick lite gjort. Ibland kan det gå lite för fort när man ska göra allting, som du skrev till mig har du lite många bollar i luften och då när kroppen säger stopp är det stopp. Semelbullen såg verkligen god ut!!! En sån vill jag också ha, mums! Kramar <33
  Johanna recently posted..Min sockerfria månad

 3. Blir ledsen att höra att Du mår så dåligt. Jag önskar jag kunde göra nått för att få Dig att må bättre.
  Men Du ska absolut vara stolt över Dig själv då Du ändå lyckades med två av de saker Du tänkt,
  för då slipper Du känna det dåliga samvetet som säger att Du borde…
  Tänk på att Din kropp försöker säga något… var rädd om Dig, kram

 4. Tycker du ska vara stolt över det du gjorde. Bara av att städa och göra tentan med ditt mående är bra gjort. När jag inte mår bra blir jag också osocial. Men kanelsemlan ser riktigt god ut 🙂
  Amanda recently posted..Netflix dag

 5. Men å, vad bra att du ändå fick en del gjort! Fast du behövde kanske bara ligga kvar i sängen ett tag först…Det är ju otroligt svårt att lyssna på de signalerna, speciellt om man vet att man har mycket på agendan.. Och du, bullen ser väldigt smarrig ut!
  Popprinsessan recently posted..Mello & puss i rutan

 6. Men å, vad bra att du ändå fick en del gjort! Fast du behövde kanske bara ligga kvar i sängen ett tag först…Det är ju otroligt svårt att lyssna på de signalerna, speciellt om man vet att man har mycket på agendan.. Och du, bullen ser väldigt smarrig ut! Hmm , fick felmeddelande så jag försöker igen.
  Popprinsessan recently posted..Mello & puss i rutan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.