The summer is coming.

Det kan kännas långsökt så här mitt i ett Falun som snöar och en kyla som biter mig i kinderna, men jag vet också att det redan februari och i mitten av denna månad så börjar våren sakta men säkert ta form här i Falun. Det är då solen lyser ännu mera, fåglarna kvittrar och man börjar ana visst takdropp från taken vid olika tillfällen. Det är sådana tillfällen jag börjat känna att snart är vintern över och snart är våren och sommaren här. Något givet för mig under vår och sommar är solglasögon.

Jag älskar känslan av att sätta på mig ett par riktigt snygga solglasögon i solen och gå ut en sväng. Det finns en viss sanning bakom låten “Bakom mina solglasögon, kan jag va mig själv“. Kanske är det så att man liksom bara får gömma sig en stund men samtidigt känna sig snygg? Någon gång i livet vill jag äga ett par solglasögon av märket Gussi och gärna modellen på bilden här i inlägget. Jag gillar färgen på glasen och att bågarna är i guldfärg. Det känns lyxigt på något vis, och sedan tycker jag väldigt mycket om stora glasögon överlag.

Just Mister Spex erbjuder solglasögon, glasögon och kontaktlinser i sitt utbud. Priserna är dessutom överkomliga så det skulle inte kännas fel att handla därifrån. Jag handlar redan idag det mesta via webben. Det kan bero på att jag tycker det är smidigast så, samt att jag inte känner att jag orkar trängas med människor på stan hela dagarna. Det är nog fler som är som mig där, det tar tid att hänga på stan medan det är lättare att beställa något via nätet. Eftersom Mister Spex erbjuder öppet köp i 90-dagar kan du skicka tillbaka vara om den inte känns som du tänkt dig. Du får dock betala returporto själv vilket kan vara bra att tillägga.

Men du snart är våren här, är du som jag och gillar solglasögon? Berätta gärna.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

4 thoughts on “The summer is coming.

  1. Jag är precis likadan som älskar att gå runt med ett par snygga solglasögon på mig när solen tittar fram.Vem säger att man inte kan ha solglasögon på sig under självaste vintern?Måste ta tag i att köpa några läckra prisvärda solglasögon till mig själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: