Så var jag återigen i Västerås och på Mälardalens högskola. Kom fram vid 8:10, skönt att bara sitta en stund och blogga innan jag börjar min fjärde termin av sex. Helt galet att det är så lite tid kvar nu, förstår knappt hur det här gick till.

Ser framemot en dag med studier, och energi. Det känns verkligen som att det är precis vad jag behöver. Få öppna upp mina känslor för vad jag tror på och tänka på saker jag gillar.

Fb-Button

19 kommentarer

 1. Hoppas du får en fantastisk dag! Tiden går fort när man har roligt sägs de 😉 ! Energi behövs alltid ! Annars blir allt bara kaos 😉

 2. Det är så himla härligt med den där känslan när man sätter sig ner redo för dagens utmaningar men har någon kvart över för sina egna tankar. Något jag saknar otroligt mycket under mammaledigheten. Hoppas du fick öppna upp dina känslor som du ville 🙂
  Olga recently posted..Vad tycker egentligen ryssar om svenskar?

 3. Vad roligt att börja skolan igen och härligt att läsa att du känner dig pepp! Tiden när man pluggar går så himla snabbt tycker jag. Det är knappt man hinner blinka och så är det klart liksom. Hoppas att du får en bra dag! 🙂
  Hannas krypin recently posted..Gästblogg: Kirsi

 4. Wow… inte alls mycket kvar!!
  Jag är verkligen impad att du pallar att plugga och jobba!

  Jag pluggade men då tog jag tjänstledigt från jobbet, jag skulle aldrig klara göra båda!

  Kram kram
  Jenny recently posted..Snygga sängar

 5. Det går verkligen fort när man är på en plats som man verkligen gillar . Duktig du ör som studerar . Man lär sej mkt nör man pluggar ?

 6. Vad härligt det låter! Det är fantastiskt när man får ägna sig åt saker som ger energi 🙂 Jag känner likadant för mina studier så jag känner igen mig mycket i det du skriver. Ha en fortsatt fin vecka! Kram

 7. Vad skönt att komma fram i tid, så att du hinner förbereda dig. Hoppas du är fylld med ny energi nu och att du fick en bra dag. Jag ska till Västerås imorgon igen då ska jag till skolan. Kram 🙂
  Amanda recently posted..En lugn torsdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: