Så var jag återigen i Västerås och på Mälardalens högskola. Kom fram vid 8:10, skönt att bara sitta en stund och blogga innan jag börjar min fjärde termin av sex. Helt galet att det är så lite tid kvar nu, förstår knappt hur det här gick till.

Ser framemot en dag med studier, och energi. Det känns verkligen som att det är precis vad jag behöver. Få öppna upp mina känslor för vad jag tror på och tänka på saker jag gillar.

19 kommentarer

 1. Hoppas du får en fantastisk dag! Tiden går fort när man har roligt sägs de 😉 ! Energi behövs alltid ! Annars blir allt bara kaos 😉

 2. Det är så himla härligt med den där känslan när man sätter sig ner redo för dagens utmaningar men har någon kvart över för sina egna tankar. Något jag saknar otroligt mycket under mammaledigheten. Hoppas du fick öppna upp dina känslor som du ville 🙂

 3. Vad roligt att börja skolan igen och härligt att läsa att du känner dig pepp! Tiden när man pluggar går så himla snabbt tycker jag. Det är knappt man hinner blinka och så är det klart liksom. Hoppas att du får en bra dag! 🙂

 4. Wow… inte alls mycket kvar!!
  Jag är verkligen impad att du pallar att plugga och jobba!

  Jag pluggade men då tog jag tjänstledigt från jobbet, jag skulle aldrig klara göra båda!

  Kram kram

 5. Det går verkligen fort när man är på en plats som man verkligen gillar . Duktig du ör som studerar . Man lär sej mkt nör man pluggar ?

 6. Vad härligt det låter! Det är fantastiskt när man får ägna sig åt saker som ger energi 🙂 Jag känner likadant för mina studier så jag känner igen mig mycket i det du skriver. Ha en fortsatt fin vecka! Kram

 7. Så skönt att komma i bra tid och kunna andas en stund innan. Hoppas du får bra dagar på skolan och att ni lär något nytt och bra.

 8. Vad skönt att komma fram i tid, så att du hinner förbereda dig. Hoppas du är fylld med ny energi nu och att du fick en bra dag. Jag ska till Västerås imorgon igen då ska jag till skolan. Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa