Möbler.

I samarbete med Nordiska rum.

Det är ingen hemlighet att jag älskar inredning och att förnya hemmet. Det är heller ingen hemlighet att jag tycker om saker som är mjuka och sköna. Du kan nog därmed förstå glädjen när jag såg denna sammetsstol och föll som snö till marken.

Jag skulle vilja ha en sammetsstol som ovan till fotografering. Om jag någonsin flyttar till större eller till hus skulle jag vilja satsa på att ha ett lite fotorum. Där skulle jag vilja ha fina saker för fotografering så jag sedan kunde fotografera barn och gravida. Jag ser framför mig en gravid sittandes i stolen med en sjal runt sig, och sedan samma person när bebisen är född i samma position. Det skulle vara så himla vackert tror jag.

Sedan skulle ju självklart stolen kunna användas annars med, jag tänker i ett hör i hemmet där du kan läsa en bok samtidigt som det sprakar från brasan med en filt inlindad runt dig samt en kopp med te.

Nordiska rum har ett stort utbud med möbler, mattor, sängar och även belysning. Allt i modern stil som jag anser passar de svenska hemmet. Det gör också att butiken lockar till inköp. Dessutom är det billigt mot många andra butiker, och jag kan bara tala för mig men nog är det roligare att betala mindre än mer för något du vill ha?

Nu är jag inne på stolen ovan och funderar ändå skarpt på att köpa den. Kanske den skulle fungera som sminkstol till mitt sminkbord. Det skulle kännas mysigt att sätta sig där på morgonen samtidigt som jag gör mig i ordning, på ett mjukt underlag. Sedan skulle den passa bra in i mitt sovrum dessutom, fördelen med en stol där inne skulle även vara att jag kunde lägga kläder på den istället för på sovrumsdörren som jag gör idag.

Drömma kan man alltid göra, har du handlat från Nordiska rum?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

26 thoughts on “Möbler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: