Möbler.

I samarbete med Nordiska rum.

Det är ingen hemlighet att jag älskar inredning och att förnya hemmet. Det är heller ingen hemlighet att jag tycker om saker som är mjuka och sköna. Du kan nog därmed förstå glädjen när jag såg denna sammetsstol och föll som snö till marken.

Jag skulle vilja ha en sammetsstol som ovan till fotografering. Om jag någonsin flyttar till större eller till hus skulle jag vilja satsa på att ha ett lite fotorum. Där skulle jag vilja ha fina saker för fotografering så jag sedan kunde fotografera barn och gravida. Jag ser framför mig en gravid sittandes i stolen med en sjal runt sig, och sedan samma person när bebisen är född i samma position. Det skulle vara så himla vackert tror jag.

Sedan skulle ju självklart stolen kunna användas annars med, jag tänker i ett hör i hemmet där du kan läsa en bok samtidigt som det sprakar från brasan med en filt inlindad runt dig samt en kopp med te.

Nordiska rum har ett stort utbud med möbler, mattor, sängar och även belysning. Allt i modern stil som jag anser passar de svenska hemmet. Det gör också att butiken lockar till inköp. Dessutom är det billigt mot många andra butiker, och jag kan bara tala för mig men nog är det roligare att betala mindre än mer för något du vill ha?

Nu är jag inne på stolen ovan och funderar ändå skarpt på att köpa den. Kanske den skulle fungera som sminkstol till mitt sminkbord. Det skulle kännas mysigt att sätta sig där på morgonen samtidigt som jag gör mig i ordning, på ett mjukt underlag. Sedan skulle den passa bra in i mitt sovrum dessutom, fördelen med en stol där inne skulle även vara att jag kunde lägga kläder på den istället för på sovrumsdörren som jag gör idag.

Drömma kan man alltid göra, har du handlat från Nordiska rum?

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

26 thoughts on “Möbler.

  1. Nej jag har aldrig handlat från Nordiska rum. Aldrig hört talas om det heller 🙂 Håller med dig om att den där fåtöljen skulle göra sig bra i ett fotorum. Skulle nog själv vilja ha en i framtida studio 😉 Åh det låter så mysigt det där med brasan 😍
    Anneli @ spinkfinger.com recently posted..Stack ensam till skogs

  2. Det är så galet snyggt! Vi får inte plats med en sån tyvärr men jag älskar dem verkligen😍 En blandning av gammalmodigt och modernt! Jag tycker du ska köra den som en sminkstol! Det hade jag gjort om platsen fanns 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: