Jag känner för mycket.

Så ofta känner jag det där, varför känner jag så oerhört mycket? Det är svindyrt att känna. Jag önskar mig slippa vara en sådan känslomaskin, en sådan som faller ner i känslor och bara behöver lugnet då och då.

Jag spenderade mig söndag med att kolla på serier, sova och att skotta av bilen från all snö som fallit ner på den. Det var galna mängder, barnen på jobbet lär vara glada idag när snön vräkt ner som den gjort. Det är februari och jag tror det blir lika mycket snö i år som 2018.

Så att känna då, jag känner att jag går mot att bli ganska matt och trött. Jag hoppas på att det ska vända mot något bättre snart. Men när man är i sorg får man må sämre. Jag försöker intyga mig själv om att det är okej att känna. Känner man lever man, inte sant? Snart kommer våren, kanske bär våren med sig lite hopp och liv.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

58 thoughts on “Jag känner för mycket.

 1. ja är oxå alldeles för mycket känslo människa o tar åt mej för mycket grubblar för allt usch va jobbigt förstår dej precis
  här vräker det oxå ner ja vill inte ha mer nu räcker det
  ullie recently posted..Good for your soul

  1. Ja men det kan göra så förbannat ont också eller hur? Ja precis, man lever ju och man måste man ibland skulle det vara så skönt att slippa :(. Usch förstår precis dina tankar. Ibland är det som vi läser varandras <3

 2. Jag är exakt likadan ! Känner också alldeles för mycket ibland ! Samtidigt som jag bara kan stänga av allt ! Men de beror mycket på hur man mår !
  Men det är sjukt jobbigt att man känner så mycket inom sig .
  Johanna recently posted..4 februari

 3. Det är jobbigt att känna för mycket, förstår dig men ibland måste allt ut, så blir det bättre. Känner man inte, lever man inte det håller jag med om. Hoppas våren är påväg
  Lexochlogan recently posted..RACCOONS

 4. Det lät som du hade en mysig söndag 🙂 Det är roligt att kolla lite serier 😛 Det är inte klokt så mycket snö det har kommit och just nu snöar det massa här.
  Sarah recently posted..MELLOMAT

 5. Inte roligt att vara en “känslig” person. Min man är precis likadan. Mår någon dåligt smittar det av sig på honom och drar ner hans humör och känslor. Inte lätt att stötta när jag är precis motsatta och allt bara rinner av mig

 6. Jadu, jag har många gånger frågat mig samma sak, och främst förr om åren. För när jobbiga saker händer som t ex sorg och svek, så gör det ont ända in i benmärgen. Det som fick mig att förlika mig med mina jättestarka känslor var insikten att allt det positiva känns med samma styrka.
  Jag hoppas att det kommer kännas lite lättare för dig snart!❤
  Lillan Kind recently posted..Nu får det räcka faktiskt!

 7. Låter som en mysig söndag delvis ändå!
  Att känna för mycket är tufft, när alla känslor suger energin ur en 🙁 Hoppas det blir lättare snart <3

 8. Jag brukar tänka att det är bra att jag faktiskt är en person med känslor, även om det är jobbigt då och då. Det tyder ändå på att jag kan känna empati och kan bry mig om andra, även om det kostar ibland att må dåligt för att det är så mycket då i hjärnan (och då kan jag bara föreställa mig hur det är för dig).
  Våren blir ljusare, förhoppningsvis känns det bättre för dig då!

 9. Kan ju vara så jobbigt att känna, men tänk att inte känna… hoppas du får ordning på det och känslorna blir hanterbara…
  Snart snart kommer våren, solen och fåglarnas kvitter, det brukar göra det mesta lite lättare… <3<3<3
  trollet recently posted..Vacker i ett vitt Stockholm

 10. Jag kan inte förstå fullt ut hur det är att vara högkänslig, däremot tycker jag mina känslor räcker gott och väl när de är överallt utan kontroll och jag börjar tjuta av att någon tittar på mig typ. Ja herregud vad snö. Fick också skotta fram bilen. Hoppas du får en fin vecka med lite sinnesro
  Hanna recently posted..Helgen som gick

 11. Man få lov att sörja och känna, det tillhör att vara människa<3 Många år sen min egen mormor dog och fortfarande när jag har minnen/saker som förknippar henne så känns det fortfarande… dock är jag längre i min egna läkningen i livet så jag ser döden ett helt annat sett nu! Döden och jag har skakat hand, för mig är den mer en ofrivillig livskamrat som jag måste ha fred med. Svårt att förstå om man själv inte är där, som mycket annat i livet =)… ha en TREVLIG VECKA och ta hand om dig, kram!
  ExklusivaMoi recently posted..Att få vara en livsnjutare ^^… när chanserna kommer, se fan till att fånga dem då!

 12. Det är förvisso vackert med snö men det gör ju så att våren känns allt längre bort. Fast det bara är början av februari än så länge så får snöfallet mig att känna att våren ”aldrig” kommer, eller åtminstone att den är bra mycket längre bort än på lagom avstånd.
  Ibland avundas jag de som kan stänga av/ sätt på sina egna känslor som genom en knapptryckning. Försöker påminna mig om att även om jag känner så sjukt mycket hela tiden så är jag aldrig känslokall mot någon iaf.
  Sara recently posted..Vart är du på väg?

 13. Hoppas verkligen att snön försvinner snart. Tröttnat på det helt. Tror också det kommer bli mer snö och som 2018. Kom så mycket snö och var kallare än jag någonsin upplevt. Jättekallt. Hoppas på vår istället! 🙂
  Malin Moen recently posted..Galna tankar talar!

 14. Åh, jag kan tänka mig att barnen på ditt jobb blir glada nu. Jag tror att vi har mer snö än förra året här i Norrköping. Sorgen är verkligen hemsk, jag vet inte alls hur jag ska balansera det på ett bra sätt. Jag hoppas att det blir ljusare för dig snart ❤️
  Jennysvardag recently posted..Dvd och VHS filmer

 15. Det är så jobbigt när tankarna spinner loss och allt för mycket kommer på en gång. Det är bra att ha nära till känslorna tycker jag men ibland kan det bli lite för mycket och man kan behöva en paus. Jag hoppas att du snart får må bättre.
  Hannas krypin recently posted..Spökerier under åren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: