Kanelbullesemla & livet en tisdag.

Utvecklingssamtalet blev så där jättefint som det bara kan bli när man lämnar det som en stolt förälder. Min älskade son, jag ser honom växa upp som tonåring. Tänker att jag faktiskt varit med och visat honom vägen. Som jag älskar honom min fina älskade son, det bästa jag har i livet.

Efteråt stod det jobb på schemat, det var en väldigt bra dag och så här efteråt kändes det väldigt bra att hunnit med allt vi gjorde. Jag jobbar med sagor på svenskan och det är så härliga tankar som dyker upp, samt frågor som man inte alltid kan svara på. Det är precis sådana frågor som är det bästa med det här yrket.

Efter jobbet drog jag på mediyoga och efter det åkte jag till Stora Coop. Jag hittade semmelkanelbullar där som självklart fick följas med hem. Jag fick åka in på PMU en sväng och där hittade jag en bok. Älskar loppisar som ni vet, efteråt åkte jag ner och hämtade William på basen.

Han hade lagat bröd i skolan och tagit med hem, det var jättegott och vi åt det tillsammans till middagen idag. Vi åt våra semmelkanelbullar på kväll som lite kvällsfika och jag tänkte på hur glad jag är över att ha min son. Jag är tacksam över honom, den fina människan han är. Så klok och så otroligt kärleksfull mot allt och alla. Han är verkligen ljuspunkten i mitt liv, den som gör mig lycklig och får mig att fortsätta kämpa.

Idag fick jag höra orden “du har hunnit med mycket i ditt liv”, jag tänkte på de där orden efteråt. Jag som sitter här och har ångest för att jag inte “gjort något” med mitt liv. Hur olika vi ser på saker? Jag undrar när jag kommer känna det andra tänker om mig? Kanske jag en dag faktiskt känner mig stolt över mig själv? Jag hoppas det, att jag än dag ska känna så.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Kanelbullesemla & livet en tisdag.

 • 5 februari, 2019 at 21:34
  Permalink

  Klart du ska vara stolt över din son som gör så bra i från sig i skolan och blivit en klok tonåring. Så roligt att jobba med sagor.
  Vad tyckte du om mediyogan?
  Kamilla recently posted..Ekollonen börjar bli träd.

  Reply
  • 6 februari, 2019 at 20:08
   Permalink

   Åh ja det är jag verkligen :). Känns fint att få känna så :).
   Jag gillar den verkligen 🙂

   Reply
 • 5 februari, 2019 at 21:37
  Permalink

  Så härligt att det gick så bra på utvecklingssamtalet för visst blir man stolt! Det var en annorlunda semla eller kanelbulle men väldigt god såg den ut!
  Znogge recently posted..En summering av dagen…

  Reply
  • 6 februari, 2019 at 20:07
   Permalink

   Ja jättekul, det är sådant där man blir glad över :). Visst är den? Sedan så god på det 😀

   Reply
 • 5 februari, 2019 at 22:00
  Permalink

  Låter som du har haft en bra dag idag. Gott med lite kvällsfika! Din son låter som en jättefin kille förstår att du är stolt över honom 🙂
  Amanda recently posted..Bok recession och lugn dag

  Reply
  • 6 februari, 2019 at 19:49
   Permalink

   Det hade jag absolut :). Ja jättegott :D. Ja han är verkligen en klippa 🙂

   Reply
 • 6 februari, 2019 at 07:04
  Permalink

  Haha.. De där orden… “Du har hunnit med mycket i ditt liv” får jag höra ofta, framförallt på arbetsintervjuer eller liknande situationer.. :p Vad härligt med bra utvecklingssamtal. Alltid peppande! 🙂
  Annica recently posted..Kan man dö av Turners syndrom?

  Reply
  • 6 februari, 2019 at 20:01
   Permalink

   Visst är de ganska intressanta ord så där när man får höra dem 🙂

   Reply
 • 6 februari, 2019 at 16:35
  Permalink

  Vad gott med hemlagat bröd, så roligt att ni fick det när William hade bakat =) Och den där kanelbullesemlan såg ju inte så äcklig ut… det där tänkte jag på förr, att det borde komma en kanelbullesemla, där ser jag den för första gången! Spännande!

  Reply
  • 6 februari, 2019 at 19:50
   Permalink

   Ja det var helt ljuvligt gott :D. Den är helt sjukt god, hoppas du hittar på en så du kan prova 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: