Nya dagar, och nya tankar.

Märkligt hur snabbt dagarna går ändå? Idag står det utvecklingssamtal för sonen på schemat. Sedan ska jag till jobbet, och efter jobbet idag är det medicinsk yoga igen. Det ska bli skönt att få varva ner, komma in i lugnet och finna andningen.

Annars är det väl inte så mycket som händer så här mitt i arbetsveckorna mer än jobb och ja jobb.

Igår efter jobbet gjorde jag något som jag aldrig annars gör. Andades och tog det lugnt. Åt middag hemma, tittade på lite serier och pratade med Lisa. Jag tog hand om livet en stund. Skulle pluggat men rar det idag istället efter jag varit på Mediyogan.

Vad ska du göra idag? Står det jobb eller skola på schemat för dig? Berätta gärna.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

54 thoughts on “Nya dagar, och nya tankar.

 1. Så skönt det låter med yogan ❤ Skönt att ha en slapp dag, det behöver du ❤
  Här ligger jag i migrän, det är lite bättre nu, har typ sovit halva dagen 😔
  Jag hoppas få min bok i dag så jag också kan plugga nu i veckan 😊
  Sandra recently posted..Tillbaka efter sjukskrivningen.

 2. Vad härligt att du prioriterade dig själv. Det tyckte jag lät sunt. Hoppas utvecklingssamtalet går bra för sonen. Idag är det jobb och sen ikväll ska jag försöka tvätta lite, och annat vardagligt som behövs.

 3. Hoppas utvecklingssamtalet går bra och att du hinner plugga lite idag istället för igår.

  Jag är just nu hemma och sjukskriven, så vilar bara, skall snart hämta sonen på förskolan och sen skall vi till frisören 🙂
  Johanna recently posted..Bloggare i Södra Sverige

 4. Så skönt med lite vila!
  Jag ska plugga lite på dan och sen jobba ikväll, på ett nytt ställe som behöver tillfällig hjälp med en tillfällig garderob för nån gala… med röda mattan… haha, vi får se vad det blir!
  trollet recently posted..Veckans ord – Skär

 5. Tycker dagarna går på tok för fort. Skönt att du lyckades varva ner lite iallafall.
  Jag har ingenting på schemat, går bara hemma och rullar tummarna typ.
  Pärla recently posted..Inte mycket

 6. Låter som du hade en bra kväll.

  Men vad är medicinsk yoga?
  Är det någon skillnad mellan det och “vanlig” yoga, eller det är kanske samma sak?
  Jag har noll koll på yoga men tycker det verkar super kul och vill gärna testa om det är något för mig..

  Mvh vig som ett kylskåp… haha…
  Jenny recently posted..Kanske en ny tradition

 7. Dagens mission är arbetsträning och röntgen bara jag hinner ta mig dit också. Yoga har verkligen blivit min bästa värn för tillfället. Såg att det fanns en kurs i mindfullness här som jag såå gärna vill gå ska bara försöka skrapa ihop slantar till det också!
  Sara recently posted..Barns integritet

 8. Så härligt med medicinsk yoga. Jag har tänkt att göra lättare yoga övningar hemma med sonen när vi kommer hem på eftermiddagen. Så bra gjort av dig att ta till vara på lugnet och andades. Låter som en perfekt måndagskväll.
  Jennysvardag recently posted..Oflyt & nya tavla

 9. Idag är jag ledig och om sonens snoriga näsa är hyfsad så ska vi gå på babysim/simskola. Vi hoppas på att mormor ska komma hit och hälsa på och följa med oss dit.
  Jag läser även en kurs på kvartsfart i ekonomi, så en timmes inläsning hoppas jag att få till.
  Som grädden på moset ska jag försöka att hinna med en tur på skidorna innan det blur töväder.
  Fortsätt att ta hand om dig och andas!
  Anna recently posted..Varm blåbärssoppa

  1. Så skönt att han börjar bli bättre. Babysim älskade jag att gå på med sonen :D. Åh spännande med ekonomikurs :D. Kul även att du skulle ut med skidorna :D. Blev det av?

 10. Ååh skönt att du tog det lugnt igår. Underbart! Jag ska äta middag med min pappa ikväll, han är i Stockholm på jobb och möte, så vi passar på att ses, längtar!<3 Försök att andas och ta det lugnt idag också, det är viktigt. Kram<3
  Johanna recently posted..Nya Barbells, recension

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: