Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hälsa & motion Tonårsbarn

Nya dagar, och nya tankar.

Märkligt hur snabbt dagarna går ändå? Idag står det utvecklingssamtal för sonen på schemat. Sedan ska jag till jobbet, och efter jobbet idag är det medicinsk yoga igen. Det ska bli skönt att få varva ner, komma in i lugnet och finna andningen.

Annars är det väl inte så mycket som händer så här mitt i arbetsveckorna mer än jobb och ja jobb.

Igår efter jobbet gjorde jag något som jag aldrig annars gör. Andades och tog det lugnt. Åt middag hemma, tittade på lite serier och pratade med Lisa. Jag tog hand om livet en stund. Skulle pluggat men rar det idag istället efter jag varit på Mediyogan.

Vad ska du göra idag? Står det jobb eller skola på schemat för dig? Berätta gärna.

54 Comments

 1. Ååh skönt att du tog det lugnt igår. Underbart! Jag ska äta middag med min pappa ikväll, han är i Stockholm på jobb och möte, så vi passar på att ses, längtar!<3 Försök att andas och ta det lugnt idag också, det är viktigt. Kram<3

 2. Idag är jag ledig och om sonens snoriga näsa är hyfsad så ska vi gå på babysim/simskola. Vi hoppas på att mormor ska komma hit och hälsa på och följa med oss dit.
  Jag läser även en kurs på kvartsfart i ekonomi, så en timmes inläsning hoppas jag att få till.
  Som grädden på moset ska jag försöka att hinna med en tur på skidorna innan det blur töväder.
  Fortsätt att ta hand om dig och andas!

  1. Så skönt att han börjar bli bättre. Babysim älskade jag att gå på med sonen :D. Åh spännande med ekonomikurs :D. Kul även att du skulle ut med skidorna :D. Blev det av?

 3. Så härligt med medicinsk yoga. Jag har tänkt att göra lättare yoga övningar hemma med sonen när vi kommer hem på eftermiddagen. Så bra gjort av dig att ta till vara på lugnet och andades. Låter som en perfekt måndagskväll.

 4. Dagens mission är arbetsträning och röntgen bara jag hinner ta mig dit också. Yoga har verkligen blivit min bästa värn för tillfället. Såg att det fanns en kurs i mindfullness här som jag såå gärna vill gå ska bara försöka skrapa ihop slantar till det också!

 5. Låter som du hade en bra kväll.

  Men vad är medicinsk yoga?
  Är det någon skillnad mellan det och ”vanlig” yoga, eller det är kanske samma sak?
  Jag har noll koll på yoga men tycker det verkar super kul och vill gärna testa om det är något för mig..

  Mvh vig som ett kylskåp… haha…

 6. Spännande med utvecklingssamtal, idag ska vi bara ta det lugnt och fokusera på att bli friska! 🙂

 7. Tycker dagarna går på tok för fort. Skönt att du lyckades varva ner lite iallafall.
  Jag har ingenting på schemat, går bara hemma och rullar tummarna typ.

 8. Dagarna verkligen flyger iväg, hänger inte alls med haha! Så skönt med en kväll där en bara andas och tar hand om livet, det är verkligen så viktigt. Jag ska plugga idag, har så mycket att stå i så det är bara att kämpa på. Hoppas du får en fin dag!

 9. Så skönt med lite vila!
  Jag ska plugga lite på dan och sen jobba ikväll, på ett nytt ställe som behöver tillfällig hjälp med en tillfällig garderob för nån gala… med röda mattan… haha, vi får se vad det blir!

  1. Skönt med lite plugg, det måste jag göra imorgon och på fredag hat en tenta som ska skickas in senast måndag :/. Spännande att hjälpa till med gala 😀

 10. det måste vara så skönt och givande att kunna varva ner ordentligt ? jag jobbar hela dagen och sen ska jag raka vägen hem till barnen som är sjuka ?

 11. Hoppas utvecklingssamtalet går bra och att du hinner plugga lite idag istället för igår.

  Jag är just nu hemma och sjukskriven, så vilar bara, skall snart hämta sonen på förskolan och sen skall vi till frisören 🙂

 12. Ibland är der så himla skönt att bara andas och koppla av. Idag har jag varit iväg till affären samt apoteket. Nu ska jag bara slappa

 13. Vad härligt att du prioriterade dig själv. Det tyckte jag lät sunt. Hoppas utvecklingssamtalet går bra för sonen. Idag är det jobb och sen ikväll ska jag försöka tvätta lite, och annat vardagligt som behövs.

 14. Så skönt det låter med yogan ❤ Skönt att ha en slapp dag, det behöver du ❤
  Här ligger jag i migrän, det är lite bättre nu, har typ sovit halva dagen ?
  Jag hoppas få min bok i dag så jag också kan plugga nu i veckan ?

 15. Vilken skön kväll du hade. Själv gick jag och la mig supertidigt och sov som en sten. Idag har jag pluggat och så lunchade jag med en kollega på stan. Vi shoppade lite och nu sitter jag vid köksbordet och läser bloggar.

 16. Så mysigt med yoga har alltid velat testa det men aldrig riktigt gjort! Idag på mitt schema står det tvätt, antagligen imorgon också … kanske inte det roligaste haha

 17. Livet går ju som oftast allt för fort. Just nu vill jag bara få sova, och inte göra något på flera veckor. Krypa i idé eller något

 18. Här har det varit en lugn dag som föräldraledig, 3 timmar jobb och massa fix hemma. Känns bra att kunna kunna kombinera tiden och få ut det bästa av allt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: