Kreditkort.

I samarbete med Kortio.

Jag tror vi alla hör talas om kreditkort då och då. Alla har vi nog också olika tankar när man har det ordet, någon tänker frihet medan en annan tänker risker. Det är helt enkelt ganska laddat att ens börja fundera i banorna kring just krediter och sällan hör i alla fall jag i min bekantskapskrets någon jämföra lån av diverse olika slag.

Ändå kan vi nog alla kommer överens om att det någon gång har varit tillfällen när just detta kommit in i ens liv. På sidan Kortio får man väldigt bra information kring fördelarna med att ha kreditkort. Jag tror till och med en skeptiker kan se att det inte bara är negativt med kreditkort, genom den gedigna kunskap som finns på sidan.

När jag tänker på kreditkort så brukar jag alltid spinna vidare i banor kring trygga köp. Jag vet att om ett företag går i konkurs innan du fått din vara, eller om du är på en resa kan ett kreditkort vara en trygghet och som en försäkring. Har du kreditkort kan du alltid få tillbaka pengarna, medan vid köp av kontanter blir det genast mycket svårare. Dessutom vid köp av resor så får man avbokningsskydd med hjälp av köp på kreditkort. När korten dessutom ger 60 dagars räntefri betalning underlättar så klart även det mycket. Det betyder att du redan med dina sparade pengar, kan behålla dessa hemma. Handla på krediten och sedan betala tillbaka allt när du väl befinner dig i Sverige och såldes aldrig behöver riskera att dina pengar försvinner.

Nu är inte allt jättekul med krediter, det kommer ju avgifter att betala månadsvis, men samtidigt kan ibland det negativa väga mindre än det positiva. Så länge du vet att du kan betala så kan ett kreditkort vara precis det som är rätt för dig.

Har du något kreditkort idag?

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: