Köpa begagnat.

Inlägget är i samarbete med BBS möbler.

Jag tror du som läst min blogg länge vet att jag gärna hänger på loppis. Jag har i många år sett fördelarna i att köpa saker begagnat. Jag har absolut nya saker i hemmet, men jag ser stora fördelar med att köpa saker i begagnat skick.

Något jag önskar fler företag, landsting och även kommuner borde göra är att köpa begagnade kontorsmöbler. Det är miljömässigt en vinst att istället för att köpa och slänga, återanvända och spara på vår jords resurser. Vi behöver inte alltid ha allting nytt det går precis lika bra med bättre begagnat också.

Jag som går mycket på loppis ser ofta höj och sänkbara skrivbord där. Varje gång tänker jag på letandet inom olika branscher efter kvalitets möbler och känslan när man inser att det är alldeles för stor kostnad att köpa nytt, så det gamla rasliga skrivbordet får hänga kvar ytterligare ett år. När det sedan inte längre funkar att ha bordet, stolen eller vilken möbel det nu mår vara så köper man nytt. Något som då producerats och slösats på vår lilla jord?

Nej vet ni, fler borde köpa begagnat till jobbet. Det skulle bli både billigare och bättre för miljön.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

2 thoughts on “Köpa begagnat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: