Söndag och förberedelse.

Har varit till Coop och letar tårta. Hittade ingen så åkte vidare till Citygross. Handlade inför min trettiofemårsdag imorgon. Alltså är det här min sista dag som trettiofyra.

Blir säkert en bra dag imorgon. Jag försöker tänka så i alla fall. Kommer kännas konstigt att mormor inte kommer ringa och gratta mig som hon alltid gjort. Men jag försöker tänka att hon nog säger grattis på något annat sätt.

Hoppas du har en fin söndag.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

16 thoughts on “Söndag och förberedelse.

  • 10 februari, 2019 at 20:19
   Permalink

   Ja det känns verkligen mysigt. Jag tror också det, jag försöker tänka att jag kanske får något tecken från henne <3

   Reply
 • 10 februari, 2019 at 12:22
  Permalink

  Grattis till dig i morgon om jag skulle missa det. Tänker också att din mormor kommer gratta dig på något nytt sätt i morgon fast hon inte är med i jordelivet kommer hon garanterat finnas med dig på något sätt, så tror jag i alla fall.
  Kamilla recently posted..Det är lite synd om mig…

  Reply
 • 10 februari, 2019 at 12:35
  Permalink

  Jag tror och hoppas att du får en fantastisk födelsedag imorgon. Tårta slår aldrig fel!

  Reply
 • 10 februari, 2019 at 13:16
  Permalink

  Har försökt kommentera flertal gånger men får upp ett meddelande att jag är tvungen att skriva en kommentar…

  Jag hoppas Din söndag blir lugn och att Du mår okey.
  kram

  Reply
 • 10 februari, 2019 at 15:07
  Permalink

  City gross har goda tårtor. Hoppas att den smakar väldigt gott i morgon. Två har hunnit med 2 födelsedagar sen min mormor gick bort och det känns verkligen konstigt att hon inte är med. Saknaden blir större. ❤️
  Jennysvardag recently posted..Sovmorgon & vårfeelings

  Reply
  • 10 februari, 2019 at 20:00
   Permalink

   Ja absolut det håller jag med om :). Visst är det så :(. Man saknar så det slit inombords :/

   Reply
 • 10 februari, 2019 at 15:57
  Permalink

  Din mormor grattar dig säkert på något annat sätt! Minns första gången jag fyllde år och firade jul utan morfar , det kändes super konstigt och man blev såklart ledsen. Hoppas du får en super bra dag imorgon! GRATTIS
  Ellie recently posted..konverterade till islam!

  Reply
 • 10 februari, 2019 at 17:18
  Permalink

  Första födelsedagen utan en speciell person är alltid tuff men man vänjer sig även om man inte tror det. Hoppas du får en fin födelsedag i morgon!
  znogge recently posted..En lite längre…

  Reply
  • 10 februari, 2019 at 20:05
   Permalink

   Ja det känns verkligen tufft. Så är det nog absolut. Tack <3

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: