Har varit till Coop och letar tårta. Hittade ingen så åkte vidare till Citygross. Handlade inför min trettiofemårsdag imorgon. Alltså är det här min sista dag som trettiofyra.

Blir säkert en bra dag imorgon. Jag försöker tänka så i alla fall. Kommer kännas konstigt att mormor inte kommer ringa och gratta mig som hon alltid gjort. Men jag försöker tänka att hon nog säger grattis på något annat sätt.

Hoppas du har en fin söndag.

16 kommentarer

  1. Grattis till dig i morgon om jag skulle missa det. Tänker också att din mormor kommer gratta dig på något nytt sätt i morgon fast hon inte är med i jordelivet kommer hon garanterat finnas med dig på något sätt, så tror jag i alla fall.
    Kamilla recently posted..Det är lite synd om mig…

  2. Din mormor grattar dig säkert på något annat sätt! Minns första gången jag fyllde år och firade jul utan morfar , det kändes super konstigt och man blev såklart ledsen. Hoppas du får en super bra dag imorgon! GRATTIS
    Ellie recently posted..konverterade till islam!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: