Nu är tentan inskickad, jag ska bara skicka en kopia via posten imorgon också så är allt helt klart sedan. Nu hoppas jag på ett godkänt betyg, det skulle vara så skönt att slippa denna kurs nu och enbart koncentrera sig på en uppgift resten av terminen. Men får jag komplettera är det inte hela världen heller, bara att det skulle vara skönt med ett godkänt betyg.

Jag la ut kurslitteraturen på både Blocket och Facebook idag. Jag hoppas att jag får den såld, är alltid skönt med lite extra pengar och mer plats i bokhyllan. Som student och deltidsarbetare tackar man inte nej till pengar.

Nu ska jag göra något annat en stund. Laddar inför en ny arbetsvecka!

Fb-Button

44 kommentarer

 1. Du är så himla inspirerande! Att du klarar av att bolla familj, plugg och jobb samtidigt som du kämpar på med din ätstörning. WOW säger jag bara. Sån inspiration<3 Kram fina du, hoppas din tenta gick bra och att du får böckerna sålda.
  Johanna recently posted..Träning v.6

 2. Lycka till med tentan! Hoppas de gick bra!
  Jag pluggar ju med och sålde mina gamla kursböcker från termin 2. goa extra pengar så innan lönen faktiskt. lägg ut dom på facebook, där sålde jag mina., gick i ett nafs!

 3. Håller tummarna för godkänt betyg! 🙂 Varför skickar du en via posten? Lite nyfiken på det 🙂
  Hoppas du får sålt din litturatur, jag hade tur när jag plugga till spec ped, gjorde jag det på annan ort, så kunde låna via högskolan här där jag bodde, så slapp köpa, gult värt 🙂

  1. Vissa av våra lärare vill ha via post och urkund. Tycker det är väldigt jobbigt system. Så gör man inte på högskolan Dalarna. Jag pluggar på annan ort (Västerås) men köper böckerna ändå. Vill vara säkert på att de är inne, speciellt när tentor ska skrivas :).

 4. Hoppas verkligen du blev godkänd. Det där med köpa sälja böcker styrde jag också mycket med när jag plugga. Dock hade vi en studentbokhandel som vi kunde lämna in våra böcker i och så sålde de dom åt oss, eller så bytte man mot en annan bok
  hanna recently posted..En kväll med havetsläckerheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: