Min trettiofemårsdag, presenter & firande.

Igår fyllde jag alltså trettiofem år, firades med många grattis under dagen, på Facebook och även i bloggen. Tusen tack till er alla! Efter jobbet bjöd jag på mat här hemma.

Jag dukade upp med Mon Amie och lite champagneglas, insåg efteråt att jag kanske skulle tagit mitt andra fin porslin men det fick bli dessa denna gång.

Katrin som gör mina naglar på Daily life spa varje månad frågade mig vid förra tillfället om jag ville få vårrullar av henne. Jag sa självklart ja, så hon hade gjort det till mig. Det var helt magiskt goda! Mina gäster, Björn, Williams farmor och hennes karl, Williams faster samt Williams farfar tyckte alla att det var jättegott. Så himla kul att få thaimat lagad från grunden, var något helt annat än på restaurang. Tusen tack Katrin för min present från dig <3.

Efter maten så bjöd jag på semmeltårta jag köpte på Citygross igår. Jag dukade då upp med Ostindia, det är så fint att få duka på med mitt porslin. jag älskar känslan av att få visa upp min lilla hobby.

Semmeltårtan var väldans god och alla tog en varsin bit. Jag får dock medge att jag var väldigt mätt från maten, men är det födelsedag så bjuder man så klart på någon efterrätt.

Men så till presenterna jag fick, från Williams farfar fick jag jättefina tulpaner. Jag älskar snittblommor så dessa hamnade så klart på köksbordet.

Lite närmare bild på mina tulpaner.

Av Williams farmor, hennes karl samt Williams faster Emma fick jag denna fina Orkidé, den är jättefin med som lite mönster i sig. Jag älskar orkidéer så denna kommer bli en favorit så klart.

Jag gillar verkligen färgen på denna, har ingen av samma slag sedan tidigare, och orkidéer tycks älska att bo i mitt köksfönster, så denna hoppas jag ska trivas där med.

Från William och Björn fick jag två vinglas designade av Carolina Gynning. Jag samlar på dessa och nu saknas det två stycken så är hela min rödvinsglas samling komplett. Jag blev så klart jätteglad!

Tusen tack för alla grattis, för alla fina gåvor och presenter jag fått. Blir man så här firad vid 35 undrar jag hur firad man blir om 5 år när jag fyller 40!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

58 thoughts on “Min trettiofemårsdag, presenter & firande.

 • 12 februari, 2019 at 02:02
  Permalink

  Grattis i efterskott! Ser verkligen ut som att du fick ett fint firande! Thaimat och semeltårta låter så gott. Har dock inte provat semeltårta men det låter verkligen gott. Jättefina blommor du fick 🙂
  Amanda recently posted..Måndag

  Reply
 • 12 februari, 2019 at 06:25
  Permalink

  Det är så kul med lite finare porslin man kan duka med vid sådana här tillfällen. Jag och familjen köpte faktiskt nytt finporslin för inte så längesedan, problemet är dock att vi nu använder det till vardags för att vi är så trött på vårt gamla, haha! Jag har aldrig samlat på glas av något slag men tycker de från Gynning är så fina! Vad kul att du bara är två ifrån nu! Måste kännas väldigt roligt. ❤️

  Reply
  • 14 februari, 2019 at 19:23
   Permalink

   Ja det är så himla roligt att få göra det :). Åh så roligt 😀

   Reply
 • 12 februari, 2019 at 07:10
  Permalink

  Stort grattis i efterskott! Vilken härlig nageltjej som fixar vårrullar till dig, dom såg riktigt goda ut ?

  Reply
 • 12 februari, 2019 at 07:40
  Permalink

  Ett sånt mysigt firande med middag! Orkidéer är verkligen så vackra men här hemma trivs de aldrig tyvärr.
  Vad snällt att du fick vårrullar (som är så gott!). Det är ju onekligen annorlunda och oftast godast med ”riktiga” recept. Semmeltårta lät som en inte helt fel efterrätt att bjuda på. Kul att du blev så firad under din dag. 😀

  Reply
  • 14 februari, 2019 at 19:23
   Permalink

   Ja det var verkligen det :). Verkar vara så olika med det där vart orkidéer här trivs de jättebra. Jag tror det handlar om läget till solen eller något :). Ja det var så himla gott 🙂

   Reply
 • 12 februari, 2019 at 08:09
  Permalink

  Så god maten ser ut att vara, vårrullar är ju så goda. Jag kan tänka mig att dom är ännu godare när dom är hemmagjorda. Porslinet gör sig verkligen så fin på borden med maten och semeltårtan. Så fina orkidé jag älskar också orkidéer ?
  Jennysvardag recently posted..Host & gråt

  Reply
  • 14 februari, 2019 at 19:21
   Permalink

   Det var den verkligen :D. Ja de var verkligen jättegott 😀

   Reply
 • 12 februari, 2019 at 08:31
  Permalink

  Du samlar inte bara på ett set porslin alltså? 😉 Du har haft en helt underbar dag verkar det som, än en gång – grattis!
  Annica recently posted..Turners syndrom och NVLD

  Reply
 • 12 februari, 2019 at 09:58
  Permalink

  Låter som en väldigt lyckad dag. Jag älskar ditt porslin måste jag bara säga. Carolina Gynning glasen samlar jag på, så himla fina de med.
  Pärla recently posted..Inga ursäkter

  Reply
 • 12 februari, 2019 at 10:45
  Permalink

  Så fint porslin du har. Vårrullarna såg jätte god ut och gott med hemmagjort , så fin present! 🙂

  Härligt du snart har alla rödvinsglas i samlingen! 🙂 Semeltårta lät intressant! 🙂
  Johanna recently posted..Hårband

  Reply
  • 14 februari, 2019 at 19:19
   Permalink

   Visst har jag 😀 , ja helt galet goda var de :D. Ja jättefina presenter :).

   Reply
  • 14 februari, 2019 at 19:18
   Permalink

   Åh ja :). Tycker jättemycket om båda :D. Samlar på de 🙂

   Reply
 • 12 februari, 2019 at 13:03
  Permalink

  Åh, grattis i efterskott fina du! Mon Amie-serien är ju så rackarns vacker, har själv muggarna. Orkidén var ju så himla vacker den med med färgerna och mönstret. Wow!
  Joy recently posted..Några saker som gör mig lycklig

  Reply
 • 12 februari, 2019 at 13:10
  Permalink

  Vad snällt av henne att ge dig vårrullar och najs att dom var så goda 🙂
  Vad fin orkidéen var 🙂
  Sarah recently posted..MY NEW HAIR

  Reply
 • 12 februari, 2019 at 14:08
  Permalink

  Vilket fint firande du fick! Grattis återigen! 🙂 Jag tycker att din dukning är väldigt fin. Vad roligt att du bara har två glas kvar nu för att din samling ska vara komplett.
  Hannas krypin recently posted..En solig morgon

  Reply
 • 12 februari, 2019 at 14:52
  Permalink

  Så fina presenter och så kul med “hemgjord” thaimat.
  Fina blommor, just tulpaner symboliserar vår för mig, ljusets återkomst till mörka norden.
  Grattis i efterskott <3

  Reply
 • 12 februari, 2019 at 19:15
  Permalink

  Åh, du verkar nöjd och det glädjer mig 😀
  Blommorna och glasen var verkligen fina samt att få vårrullar sådär, nu är jag faktiskt avis :O 😀
  Suzanne recently posted..Käftsmäll på käftsmäll

  Reply
  • 14 februari, 2019 at 19:14
   Permalink

   Ja jättekul :D. En riktig hobby 🙂 . Visst fick jag 🙂

   Reply
 • 12 februari, 2019 at 19:56
  Permalink

  ÅÅH vad mysig dag och kväll du verkar haft, är verkligen så sjukt sugen på semlor! MUMS vad gott! Samlar också på Carolina Gynning. Är faktiskt lite nervös över hur jag kommer bli firad, haha. Min första födelsedag utan mina föräldrar på just min födelsedag. Hoppas på att de blir lika bra som din dag verkar varit. Kram <3
  Johanna recently posted..Celsius peach vibe, recension

  Reply
  • 14 februari, 2019 at 19:14
   Permalink

   Det hade jag verkligen :D. Åh så roligt :D. Åh förstår känslan <3

   Reply
 • 12 februari, 2019 at 21:10
  Permalink

  Vilka fina tallrikar du har ?? Kul med lite firande och fins presenter, Gynning glasen är en favorit
  Lexochlogan recently posted..Q AND A

  Reply
 • 12 februari, 2019 at 21:18
  Permalink

  Vilken underbar dag du verkar ha haft med en massa kärlek och gåvorna var ju toppen fina ❤
  Sandra recently posted..Towards the sun.

  Reply
 • 12 februari, 2019 at 21:20
  Permalink

  Härligt firande du fick och stort grattis i efterskott! <3 Kramis

  Reply
 • 12 februari, 2019 at 21:30
  Permalink

  Grattis igen fina du! Vilka fina presenter du fått, glasen från Carolina Gynning är verkligen så himla snygga ?
  Yela recently posted..Q/A -Dags för frågestund

  Reply
 • 12 februari, 2019 at 22:13
  Permalink

  Vilken härlig födelsedag du hade. Fina presenter, god mat och trevliga gäster kan det bli bättre. Jag trodde jag höll på att smälla av när jag läste semeltårta. Jag som älskar semlor blev förstås lite mycket avis.
  Kamilla recently posted..Jag stack ut näsan.

  Reply
  • 14 februari, 2019 at 19:09
   Permalink

   Ja det fick jag verkligen :D. Åh förstår det så galet gott 😀

   Reply
 • 14 februari, 2019 at 21:01
  Permalink

  GRATTIS i efterskott, sköna böna =D
  Thailändskor är väldigt generös av sig när de gillar en och just thaimat är mycket från grunden, även i deras restauranger… det är en stolthet i matlagning att visa att de verkligen kan sin mat. Älskar verkligen riktigt asiatisktmat, bästa upplevelser är att åka till landet… DÅ får man ett helt annat upplevelser, looovar =)… då blir smaklökarna piskat rejält!
  Ta hand om dig, kram
  ExklusivaMoi recently posted..Studieresan2019: Schweiz del 2, En dag i Zürich =D

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: