Pangpriset med ynka 22 kronor fick jag betala för denna mattallrik på Åhléns igår. Jag hade en rabattcheck hos dem på 50:- samt 150:- kronor i presentkort, lyckligt nog var det även 20% på allt porslin. Så där fick jag ett perfekt pris.

Nu saknas det endast en tallrik till så har jag sexstycken. Helt perfekt om man ska bjuda på lite mat. Ostindia är verkligen så vackert.

53 kommentarer

  1. Visst var det :D. Jag har en del av vardags men saknar mjölkkannor och sådant. Har dock det till Mon Amie så vet inte om det är något jag ska ha även till Ostindia 🙂

 1. Riktigt tjusiga! Hoppas att du hittar en till inom kort så att nästa gång du bjuder på middag eller liknande så kan du använda dessa fina tallrikar! 😀

 2. Vad roligt att se rörstrandtallrikar! Visst är de fina. Och härligt när man hittar till superpris.
  Ha en fin söndagskväll!
  //Carina

 3. Så roligt att du fick tag på en till ett så bra pris 🙂 Det är alltid kul att fynda 🙂 Hoppas du får tag på en sjätte tallrik 🙂

 4. Tycker verkligen hittar så fina porslin som är både snygga och moderna.Blir alltid lite sugen på att ha likadan porslin som d. Hoppas du snart hittar den sjätte talrik 🙂

 5. Men vilket himla bra pris på så fint porslin ? Tycker verkligen de gör så mycket med fina tallrikar, känns typ roligare att äta. Fick blommiga med gulddetaljer från mamma som är mina favoriter just nu men sugen på att skaffa fler till nya lägenheten ?

 6. Först när jag började läsa blev jag chockad 22 kr eller vad det nu var. Men nu hade du ju lite rabatter och checkar. Men helt galet i alla fall. En så fin tallrik för mindre än vad en kaffe kostar på Donken. Bästa klippet idag,

 7. Hur kul är det inte med rabatter och presentkort? Är en superskön känsla att få bra saker till ett bra pris! Tyckte att tallriken var väldigt fin också!

 8. Vilken tur med rabatter och presentkort för 22 kr är ju ett toppenpris ?
  De är verkligen fina. Jag budade fin porslin på en auktion en gång, men de använder jag ju knappt aldrig då vi sällan bjuder hem folk ?

 9. Åh så kul att fynda! När man hittar ett riktigt fynd blir man ju glad 🙂 Vilken fin tallrik dessutom, den var väldigt simpel med fina detaljer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa