Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Att kunna lyssna.

I samarbete med Jackpotcitycasion.

Jag är i stort behov av headset till min Iphone, de man fick med sig vid köpet är trasiga och mina andra hörlurar tar William och lånar titt som tätt, så nu funderar jag på airpods istället. Jag tänker om det skulle passa mig bättre samt att dessa kanske skulle vara smidiga eftersom man slipper sladdar och sånt där.

När jag ska ut på promenad så vill jag ha något att lyssna på, i det stora hela brukar jag främst lyssna på podcast, jag väljer i första hand P3 dokumentär eller P3 historia. Problemet är dock att när jag är ute på mina promenader så hinner man till slut lyssna klart på allt och så nästa gång står man utan, det är då jag har några andra som jag lyssnar på lite sporadiskt istället. Men nu är jag alltså utan hörlurar och headset och det börjat onekligen bli ett problem, för har jag inget att lyssna på tycker jag motion blir totalt värdelöst.

Jag vet att många kan tänka sig att gå runt i skogen och lyssna på fågelsång och det knastrande ljudet under skorna. Men jag är så förbaskat rädd att möta några djur under mina promenader, så sånt där går helt bort för mig om jag ska gå ensam. Jag känner väl lite som att vilken galning går ensam i skogen?! Vem vill råka se en huggorm, stöta på en björn eller bli jagad av en älg helt ensam?! Så nej jag håller mig borta från långa skogspromenader i min ensamhet.

Men till funderingen då airpod är det något värt att köpa kan man fråga sig? Vad jag läst mig till är de ganska praktiska och människor verkar nöjda, men samtidigt verkar de inte ha speciellt bra med batteritid och de ska alltså laddas ofta. Just den biten kan vara något som verkligen skulle störa mig, är jag mitt ute och går samt lyssnar på något vill jag inte bli av med ljudet. Samtidigt som det verkar oerhört smidigt att slippa ha en kabel som ska gå framför kroppen. Jag gillar dessutom designen så på ett sätt skulle nog detta kunna funka för mig?

Det är onekligen något jag skulle gilla, jag skulle förmodligen använda dem flitigt, de känns smarta att ha när man rör på sig. Men batteritiden kan vara vad som skulle få mig riktigt irriterad? Så jag ställer frågan till dig, använder du airpods? Är du nöjd? Vad fick dig att köpa airpods?

6 Comments

  1. Jag var också riktigt skeptisk till Apple Airpods, tills jag fick ett par i present. Och nu blir jag gråtfärdig när jag tänker tanken att jag skulle gå tillbaka till hörlurar med sladd eller hörlurar som är stora och sitter på huvudet. Batteritiden är inget problem då man kan ladda upp de fullt på bara 10 minuter med etuiet. Är dock chockad över att jag inte har tappat bort de små än! Är precis som du en människa som behöver ha något i öronen när jag går promenader, åker buss eller städar hemma ❤️

  2. Sån hörlurar skulle jag vilja och slippa sladdarna. Men jag skulle nog glömma bort och ladda dom ? Det är ju så skönt att lyssna på musik eller podd när man är ute och går

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: