Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hälsa & motion

Innan mediyoga.

Sitter och väntar på sista mediyogan. Var inte hit förra vecka på grund av huvudvärk och sådant men blir alltså av idag som är sista tillfället. Det blir bra när man väl är inne tänker jag.

Jag kände mig inte så peppad denna gång, och var inte förra gången heller. Men tänker att det ändå är träning och jag har gjort något för kroppen varje dag sedan sportlovet började.

När mediyogan är över ska jag åka och handla. Annars är det rätt lugnt idag vilket passar mig alldeles utmärkt. Nu ska jag försöka varva ner innan mediyogan börjar.

40 Comments

 1. Åh känner så väl igen känslan. Man känner sig inte ett dugg sugen och vill helst ligga på sofflocket.
  Men sen när man är där är det oftast okej ändå och efteråt känner man sig så jäkla duktig dom kom iväg fast man egentligen inte pallade.
  Vad är mediyoga för något?

  Ha en fin kväll,

  Kram kram

 2. Så kul med lite träning 🙂 Även om man inte har nån lust så brukar det ju bli bra till slut iaf 🙂
  Det låter skönt med en lugn dag 🙂

 3. Du passar verkligen i fransar!
  Skönt att komma iväg ändå trots att man inte känner sig så peppad, hoppas det gick bra tillslut. Skönt med lite lugnare dagar när man är ledig.

 4. Roligt mål att varje dag göra någonting för kroppen. Ska börja tänka så jag också. Ibland är man riktigt otaggad på att träna, men när det är gjort är det alltid lika skönt. Kämpa! Kramar <3

 5. Jag får erkänna att jag inte vet vad mediyoga är för nåt, men det låter hälsosamt!? Så bra att du gör något för kroppen varje dag sedan sportlovet! Jag kan också känna mig lite osugen ibland innan jag ska göra vissa saker, men sen när jag är på plats och igång känns det roligare?

 6. Skönt med dessa dagar man kan faktiskt ta det lugnt. Behövde handla förnödenheter med. Efter det så kändes det perfekt med att bara koppla av hemma. Behövdes inga äventyr. Kändes bra med lugnet i sig 🙂 Hoppas du får en toppen kväll! KRam.

 7. Aldrig hört talas om mediyoga! Kan du inte berätta mer om det? Jag har alltid velat testa yoga men inte haft tiden tyvärr. Har en moster som bor i Holland som ofta kör bikramyoga vilket ska vara såå jobbigt men så skönt efter!

 8. All träning som blir av är alltid en bra träning! Här blev det en promenad på 6 km med Miss E. En vacker kväll och det var skönt att komma ut och röra på sig efter en intensiv dag!

 9. Hoppas att det vart bättre på yogan än du trott, och att det känns bra efteråt. Det brukar ju kunna bli bra när man på förhand inte tror att det ska bli så kan det ju bara bli bättre

 10. Just medi-yoga har jag aldrig provat eller hört särskilt
  mycket om heller. Jag vet att det erbjuds på en VC här i stan men dessvärre är det inte ”min” VC.
  Nu när sista tillfället har varit, känner du att det har hjälpt dig på något sätt? Jag tänker känslan före och efter både när man ser det som helhet och vid/efter varje enskilt pass?

 11. Vad tycker du om mediyoga? Har det varit bra och avslappnande? Jag har fått förfrågan om att börja på det en har fått lite betänktetid. Skulle du råda mig till att testa på?

 12. Jag hoppas du fick en bra stund och att det kändes skönt efter passet. Tycker att det är bra att du har gjort någonting för kroppen i veckan 🙂

 13. Jag har nog totalt missat i din blogg om du skrivit kring vad de är men frågar dig nu då, vad är mediayoga? Yoga har jag faktiskt börjat intressera mig lite för, tror du man behöver vara lugn som person för att klara de eller skulle de passa mig som är rastlös? Hoppas de gått bra för dig idag❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: