Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Lediga lokaler.

Inlägget är i samarbete med Lokalnytt.

Jag har en dröm, och det är att en dag starta ett eget företag. Redan nu har jag en ide, och jag har länge klurat i hur jag ska göra. Det här är ingen liten grej att göra, men jag har ett mål och en dag kommer saken bli sann. Först ska jag dock bli specialpedagog och kommer jag på hösten det året 2020 in på speciallärarprogrammet och kan läsa ett år så jag får dubbelexamen kommer jag sedan börja med min dröm. Men vad det är håller jag än så länge för mig själv, tids nog kommer du ändå att få veta.

Men dagen när jag startar eget företag skulle jag så klart behöva ett kontor. Jag har kollat på Lokalnytt.se och där finns mängder av lokaler här i Falun att söka. Även om jag i dagsläget inte ska skaffa lokal eller kontorsplats så tänker jag att det är bra att redan nu hålla ögonen öppna inför framtiden. Jag trivs visserligen att arbeta hemifrån, som ni vet är jag lärare och därmed har jag 7,5 timmar i veckan jag arbetar hemifrån redan idag men jag tror ändå att en lokal är lättare att arbeta ifrån. Jag vet ju själv hur lätt det är att hitta andra saker att göra när man är hemma.

Jag har också tänkt ibland att en lokal skulle kunna användas till flera saker, en annan dröm jag har är att gå en fotoutbildning så att min hobby kan bli mer än bara det. Jag skulle gärna vilja fota lite mera och utvecklas inom fotografering, och för det krävs det nog att ha en liten fotolokal tänker jag. Jag kanske skulle kunna ha både fotostudio och arbeta med min dröm i en lokal, tanken slår mig åtminstone. Det är viktigt det där med att våga drömma, jag tror ju någonstans på att drömmar kan bli verklighet med tillräckligt stort div. Jag vill utvecklas framåt och känna att livet blir något mera än dagar och timmar. För mig är det viktigt att våga nya saker, och jag skulle nog fixa det med eget företag i en fin lokal på ett kontor. Jag drömmer och jag önskar, en dag hoppas jag att det ska uppfyllas.

6 Comments

  1. Gud så spännande! Det känns som att framtiden verkligen ligger rätt i tiden för eget företagande och det är så positivt! Fler och fler drömmer om och uppfyller sina starta eget-drömmar och det finns så många bra verktyg nu för tiden. Jag hejar på dig här från sidlinjen och hoppas att vi tids nog kommer få veta vad det är du håller inne på ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: