Idag har jag verkligen fått leva hundlivet, jag förstår att det säkert är många av er som just nu tänker att detta blivit en hundblogg. Men så är det väl när man blir hundägare inte sant? Hela livet kretsar kring sin hund och man älskar den helt gränslöst.

Jag tog med Skilla till Arkens Zoo idag, där fick hon både köpa hundgodis, en snuttefilt för hundar samt tandkräm. Det sistnämnda var väl en mindre hit får jag medge, men hundgodis och snuttefilten med ett huvud av en kyckling gillas skarpt.

Vi gick sedan hem igen, och mot kvällen fick hon vara hos min bror Mattias en stund för att tränas inför morgondagen när jag ska jobba. Det kommer gå bra, men likt en mamma som ska lämna sitt barn på förskolan för första gången känns det jobbigt. Ni vet man vill hellre vara hemma med sin hund hela dagarna precis som med sitt eller sina barn.

Efter att hon varit hos Mattias åkte vi ut till Kniva, där åt jag, William och Björn tacos. Sedan tog vi en långpromenad runt slagghögarna och sedan hemåt igen. Det blev hällregn och hagel så fick med mig en blöt hund och blöta människor hem i bilen sen. Vi har tagit en kvällspromenad nyss och nu vankas natten. Som jag ser framemot att klockan blir 16:15 imorgon så jag får komma hem och hämta Skilla igen.

Jag har 99 obesvarade kommentarer här på bloggen, och ska ska läsa jag lovar samt besöka er alla. Men just nu lever jag lite i valpbubblan!

2 kommentarer

  1. Det finns ånga likheter mellan att ha barn och ha hund. Det enda som skiljer är nog att småbarn inte kräver en kiss- och bajspromenad i regnet;-)
    Vi hade härligt väder idag. Dagens varmaste dag hittills.

    1. Ja visst är det så. Nej där kan det vara promenader ändå för de inte vill sova inne ;D. Så har en granne till mig det, fått vara ute i ur och skur för bebisen inte vill sova ;D.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: