Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Julkalender

Kajsons julkalender 2020 – Lucka nummer 3: ”En lokal upptäckt jag gjorde i år”

Jag har valt att verkligen isolera mig all fritid sedan covid19 kom. Därav har jag inte gjort några lokala upptäcker. Istället har jag jobbat och sedan dragit mig hemåt. Det enda som varit något utsvävande är de turer jag gjort i Kniva när jag gått till Kniva Trädgård och köpt lite saker. Men annars har jag valt att hålla mig hemma. Det här med covid19 har verkligen lamslagit mig totalt.

 *Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: