Jag vill skapa en framtid i den nya lägenhet som jag och William flyttade till den 18 september i år. Nog för att vi bor här, och börjar känna av känslan av ett hem. Men jag längtar tills dagen när man verkligen förstått att det är här vi bor. Jag känner att jag lämnat gamla lägenheten, trots att vi bodde där i nästan 14 år. Men det tar ett tag att hel boa in sig i något nytt med.

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

2 kommentarer

  1. Efter 14 år i den gamla lägenheten är det ganska logiskt att det tar mera än bara ett par månader att vänja sig och att “boa i” sig. Det tycker jag är bra faktiskt, för då kan man i “lagom” takt komplettera och ändra saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: