Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Övervakningskameror.

Inlägget är i reklam för Prylstaden.

Något jag funderar mer och mer på är att skaffa någon form av säkerhetssystem. Det känns som att ingen går säker när det kommer till inbrott länge och därmed funderar man ju ganska mycket på saken. Någonstans skulle det kännas skönt att kunna använda ett system som larmar och visar vad som sker i hemmet, speciellt då man inte befinner sig där.

Jag har sett att det finns ett helt gäng med övervakningskameror och några av det som jag hör är bra är, Asgari 1080Pro, Asgari PTZ-80IR G2 och Asgari 1080POE som är IP-kameror och därmed ska fungera väldigt bra. Om jag bodde i villa skulle jag utan tvekan vilja ha en kamera som märker av rörelser, för helt seriöst skulle jag finna det otroligt obehagligt om någon skulle hänga ute och drälla utanför min tomt och jag har inte ens en bild som kan visa att det är någon där. Sedan känns det som att detta är något som ökar, jag tänker bara i sommarstugor som folk berättar om att det varit människor utanför och tittat in för att sedan komma in där och förstöra allt det fina man har, men också stjäla det som finns därinne. Det är helt bedrövligt att folk ens har mage att göra sånt där skit, men en billig försäkring då är ju helt klart att ha en kamera som hjälper en att se och kanske hinner man till och med agera snabbat så förövarna ger sig av ifrån ens hem eller fritidshus.

Även om jag bor i lägenhet tror jag inte det kommer att dröja speciellt länge innan bostadsvärdar sätter upp mer kameror kring sina områden. Det sker så ofta skadegörelse numera att det skulle kännas som rätt led att ta, för helt seriöst vem vill sitta där utan någon form av skydd? Det är klart att man vill förhindra att någon gör åverkan på sitt hem.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: