Hej!
Jag heter Amanda och idag får jag äran att blogga hos Madeleine. Det ska verkligen bli kul. Så Tack. Något jag alltid har älskat sedan jag har varit liten är böcker. När jag var yngre så läste jag bland annat Kitty böcker. Idag är det nostalgi för mig. Redan när jag bodde hemma älskade jag att få böcker både i jul och presenter. Vet att jag hade både Kitty böcker och böcker om Narnia. Narnia stod hemma hos pappa. Men hade lite kitty böcker både hos mamma och pappa.
När jag började blogga för flera år sedan så skrev jag mest om min vardag. Det gör jag fortfarande men sedan några år tillbaka har jag börjat gett mer och mer boktips på min blogg. Vilket jag är glad för. Böcker är något jag brinner för. Idag kan jag önska att jag hade skrivit om böcker tidigare i min blogg, redan från start, men tror jag inte gjorde det för att jag tänkte att folk skulle tycka att det var ointressant att läsa om.


Idag dock så har jag insett att det är väldigt många som uppskattar mina boktips och tycker det är kul. Jag lyssnar även flitigt på ljudböcker. Det är så bra om man har svårt att få ro till att läsa eller bara vill ha något att lyssna på när man gör något. Självklart är vi alla olika och har olika intressen. Mitt är böcker och det är helt okej. Vi är många som är boknördar. Jag har dock haft/har perioder där läsningen svackar lite. Men jag har alltid hittat tillbaka till mitt flow till läsningen. Men tror nog att många tror att man kan sluka böcker hela tiden. Men för mig har jag perioder då det blir mindre läsning.


Idag ser jag mig lite som en bokbloggare då jag tipsar en hel del om böcker både fysiska och ljudböcker. Jag älskar ljudböcker. Jag lyssnar på ljudböcker när jag städar eller lagar mat. Vissa föredrar musik jag föredrar ljudböcker. Det är också ett bra sett att få mer böcker läst. Så tycker du om böcker och gillar att få tips antingen till dig själv eller nån annan så läs min blogg här pratar jag en hel del om böcker📚

Vill återigen säga tack till Madeleine för att jag fick blogga hos henne.

Min blogg hittar ni på https://amandizan.wordpress.com/ Hoppas vi ses där.
Kram/Amanda

4 kommentarer

  1. Kittyböckerna minns jag allt. Tror jag hade varenda en av dom. Så bra. Tyvärr har jag tappat en del då det kommer till läsning då jag inte har ron i kroppen att vara still så. Kul att just du gästbloggade hos Madeleine

  2. Ljudböcker har jag passat på att lyssna mer på nu – då jag går promenaderna med barnvagnen. Annars älskar jag mestadels konkreta böcker. 🙂

  3. Böcker har följt med mig i hela uppväxten tror jag. En tid så läste jag serie tidningar Wendy. I tånåren & i fuxen ålder har jag läst böcker. Men så tog jag ett långt break. Å nu senaste ca 2 åren. Så har jag hittat intresset för böcker ingen. Men då lyssnar jag på böcker. Det är något av det bästa jag göra inom bok värden.
    Göra grejer & lyssna på bok. Perfekt 👌🏼 ☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: