Pandemin tog ifrån mig möjligheten att se William tåga in med niorna för sin sista skolavslutning i grundskolan. Det gjorde så fruktansvärt ont i mig, William var väl besviken men tog det hela med ro. Han tänker på studenten, för mig som mamma var det dock värre. Ni som har barn tror jag kan relatera, man har de där milstolparna man vill uppleva med sitt barn. Det var ganska snuvat här. Samtidigt var det världens lyckligaste kille som slutade nian, i en jättefin skola har han gått med underbara klasskompisar så det var fint nog.

Pandemin gav mig ångest, och ett helvete i det faktum att jag fått tillbaka mina ätstörningar sedan den slog igen. Jag har sökt hjälp igen och i januari hoppas jag på att behandling i någon form drar igång.

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

8 kommentarer

  1. Fy vad tråkigt att du vara med din son på en sådan dag <3 pandemin har verkligen gjort mer ångest en man hade från början hoppas att du får bukt med dian ätstörningar fina du 🙂
    Amanda Nilsson recently posted..Kokostoppar

  2. Usch ja, så mycket som många missar. Känner igen mig så i att det givit mer dåligt till den psykiska hälsan, jag har precis påbörjat behandling för min ätstörning igen. Vi fixar detta ❤️

  3. Håller med Dig, även om Elin “bara” gick ut 7an så förstörde pandemin skolavslutning liksom allt annat inplanerat skoj under sommaren.

  4. Förstår din frustration. Vissa saker sker ju bara en enda gång i ens liv, så det svider extra.
    Att du fick dina ätstörningar tillbaka är ännu värre om du frågar mig. Så bra att du i januari får hjälp med dem. Det där eländiga viruset “has a lot to answer for” som man säger på engelska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: