Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Covid19 gjorde året 2020 begränsat, hur tror du 2021 blir?

Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag tror att livet 2021 kommer vara ganska likt 2020. Begränsningar och distansering, det kommer dröja ett bra tag innan samhället är tillbaka till någon form av ny verklighet. Det här med att allt blir som ”vanligt” igen tror jag inte på. Vår vanlighet är numera inte det den var för ett år sedan? Jag tror fler människor kommer att fortsätta att vara misstänksamma mot varandra än tidigare. Ser man till den ilska som florerar i samhället, tror jag inte att den kommer lägga sig. Tyvärr så har konflikter uppstått på grund av covid19 och sådant kan man lära sig av historien är inget som bara ett lock kan förändra.

Petter har en låt där han sjunger: Det här är början på allt… Det är vad jag tror, covid19 är toppen av ett isberg. Vi kommer gå mot en mörkare tid…

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

11 Comments

  1. Jo tyvärr är det väl så, man kommer få anpassa sig ett långt tag till, men såklart kommer ju vaccinet göra sitt till så det förmodligen benar ut mer och mer. Tror dock att covid alltid kommer finnas, som en säsongsinfluensa, men att vi kan döda den mycket genom vaccin

  2. Kommer det bara ett vaccin snart så tror jag att vi går mot ljusare tider. Dock är jag inte säker på allt blir som vanligt igen. Fast samtidigt så kan en ny tillvaro blir det nya vanliga.

  3. Du är lika realistisk som jag i mitt svar. Det är alltid bästa att vara beredd på det värsta, för då kan man bara bli positivt överraskad när det värsta inte inträffar. Helt rätt inställning:-)

  4. Jag tror tyvärr också att så som det var för 1 år sedan vid den här tiden kommer det inte att bli. När vi vaknar upp den första januari kommer fortfarande restriktioner att finnas. covid-19 försvinner inte bara för det är nytt år. ?

  5. Jag tror tyvärr också att så som det var för 1 år sedan vid den här tiden kommer det inte att bli. När vi vaknar upp den första januari kommer fortfarande restriktioner att finnas. covid-19 försvinner inte bara för det är nytt år. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: