Igår efter att jag gått ut med Skilla begav jag mig på projektet att färga håret. Det blev mörkbrunt överhår, med lila underhår. Det blev riktigt bra, det lila syns bra i visst ljus så det är roligt roligt. Blir kontraster och det behövde jag. När allt det var klart begav jag mig till Daily life spa och och fick nya röda och juliga naglar. Så nu är jag redo för julen och nyår, märkligt ändå. Vi är så nära julen och nyåret? Tycker alltid tiden tog så lång tid som barn, men nu som vuxen går tiden istället väldigt fort.

Med benet är det lite bättre, idag lyckades jag gå en liten vända med Skilla och jag kände mig så glad. Visst det går sakta men bara att kunna röra mig känns skönt. Skilla hon började löpa förra veckan på onsdagen, hennes första löp. Hade funderat när det skulle komma men hennes syster löpte tydligen vid 18 månader så det var nog nu i tiden hon skulle löpa.

Nu har jag mer tid för bloggen och er, det ser jag framemot.

26 kommentarer

 1. Snygga färger på både naglar och hår! Vår ena hund löper på sin höjd vartannat år medan vår andra löper var sjunde månad. Turligt nog löper Miss E ofta för det är hon som ska ha valpar om ett år eller så.

 2. Det är skön känsla när man vågar göra mer & mer saker när man varit skadad 😊

  Så fin du blev i håret. Naglarna blev med jättefina på dig 😃

  Ha det så bra❣️

 3. Jag OCH mina tre äldsta tjejer ska faktiskt färga håret nu i dagarna. Har nog tänkt göra det i helgen eller tex måndagskväll – så de får ha de nya färgerna i håret då de har julavslutning på tisdag. 🙂 Jag ska få svart, de ska få tona deras hår i neongrönt. Och ditt hår blev underbart fint!

 4. Den där vardagslyxen är så viktigt tycker jag. Man mår genast så mycket bättre då man får gjort sådana saker. Allt blev superfint.

 5. Då är du riktigt julfin nu:-) Men det bästa är ändå att benet känns bättre. Men ta det lugnt så att du inte överanstränger benet.

 6. Vilka fina julnaglar och håret ser jättefint ut!

  Hihi ja detta året har verkligen varit annorlunda, jag kunde aldrig tro när Nova föddes att vi skulle fira hennes ettårs dag i december utomhus 😂❤️

 7. Skönt att höra att det går framåt… Vill minnas att vår tik Inez löpte strax efter ettårsdagen, sedan steriliserade vi henne då vi även har hanhundar vid 3 års ålder, den hanhund vi hade när hon var liten var kastrerad…. Den här julen blir nog en vanlig helg förutom att önska barnen God jul…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: