Jag har lärt mig att se både det negativa och positiva med 2020. Det har varit ljusglimtar i året, även om mycket också varit ganska mörkt och tungt. Jag har lärt mig att tänka att 2021 inte ska bli året när jag är naiv. Istället ska jag gå in med inställningen att året kommer fortsätta som 2020. Jag får vänta in tiden tills det där vaccinet kommer och vem vet, kanske det blir lite solsken efter regnet då?

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: