Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Berätta om något roligt som hände 2020.

Köpet av Skilla så klart, det var verkligen det bästa med 2020. Tänk att vi är hundägare sedan i maj? Lilla underbara Skilla, hon är verkligen så högt älskad vår lilla gumma. Sedan var ju min examens till specialpedagog också roligt, att William kom in på Naturvetenskapliga programmet på Falu Fri, och allt där kring. Det har funnits roliga och fina inslag i 2020 också.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

14 Comments

  1. Förstår att det var roligt att köpa Skilla. Hon är verkligen underbar. Djur överhuvudtaget skänker en så mycket glädje 🙂

    Kram

  2. Ja, även om 2020 var ett riktigt skitår så finns det tack och lov ändå ljusglimtar, och det ska vi vara riktigt glada för tycker jag:-)

  3. En hund gör så otroligt mycket. Vill så gärna ha en också, men tyvärr vill inte min man ha det. Det bästa för mig under 2020 var nog semestern i augusti med ett bröllop, och ett par resor inom landet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: