Försökte påminna mig själv om hur länge min sida sett ut som den gjort nu. Tror att det kan ha varit runt 2019 jag ändrade senast och då ganska tidigt på året. Jag har tröttnat för längesen men inte hittat något tema som tilltalat mig. Nu känns det rätt, får se hur länge denna gång.

Hoppas ni också ska gilla sidan!

25 kommentarer

 1. Kul med lite förändring, jag tycker det blev kanon. Har gjort om min för en r
  Tid sedan men är inte helt nöjd, skall se om jag kan få tagit mig tid vid datorn nån dag och fått det gjort 😂 gott nytt år på dig
  Lexochlogan recently posted..COUNTDOWN

 2. Tycker ditt nya tema på bloggen blev hur fin som helst. Själv är jag så glad att jag gick över till wordpress och att jag hittade ett tema som passade mig. Det är ju viktigt 🙂

 3. Tycker det blev fint! 🙂
  Jag är för lat för att göra om, har haft samma tema sen jag började på WP i början av 2010. Ooops… Jag vill bara skriva inlägg, inte pyssla om själva bloggen 😉

  Ha nu en fin nyårsafton och ett Gott Nytt År!
  Ama de casa recently posted..Underbara dagar!

 4. Jag har ändrat min blogg genom åren, men nu har jag hittat det temat som jag trivs med. Jag vill ha stora bilder och att ha en header som inte man måste beskära. Det är det som jag tycker är nackdel med wp annars bara bra.

  Här inne vart det ljust och fräscht
  Mirre recently posted..Årsresumé Del 2 Sweetwordsbymirre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: